SERIE A

Ίντερ - Σπέτσια 3-0: Επίδειξη δύναμης στο Μιλάνο

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες της Ίντερ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σπέτσια για τη Serie A 2022-2023 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 20 Αυγούστου 2022
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες της Ίντερ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σπέτσια για τη Serie A 2022-2023 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 20 Αυγούστου 2022 © 2022 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Η Ίντερ επικράτησε με 3-0 της Σπέτσια του Δημήτρη Νικολάου στο πρώτο φετινό παιχνίδι της στο "Τζιουζέπε Μεάτσα".

Η Ίντερ δυσκολεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στη Λέτσε, όμως στην πρεμιέρα της φέτος στο "Τζιουζέπε Μεάτσα" έκανε... πάρτι απέναντι στη Σπέτσια, φτάνοντας στη νίκη 3-0 για τη 2η αγωνιστική της Serie A.

Οι "νερατζούρι" παρατάχθηκαν με τον Λαουτάρο Μαρτίνες και Ρομέλου Λουκάκου στην κορυφή της επίθεσης να δυσκολεύουν την άμυνα των φιλοξενουμένων, μαζί με τον Δημήτρη Νικολάου που άρχισε βασικός.

Ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ στο 35' από ασίστ του Βέλγου, που έφτασε τις εννέα στα τελευταία 18 παιχνίδια Serie A (κι ενώ στα τελευταία 63 στην Premier League είχε... μηδέν). Οι δύο επιθετικοί των "νερατζούρι" έχασαν καλές ευκαιρίες στη συνέχεια, για να τους... δείξει τον τρόπο ο Χακάν Τσαλχάνογλου στο 2ο μέρος. Με το παιχνίδι να έχει πάρει το δρόμο του, οι δύο αναπληρωματικοί επιθετικοί του Σιμόνε Ιντζάγκι, οι Έντιν Τζέκο και Χοακίν Κορέα, συνδυάστηκαν για το 3-0.

Στο Ρέτζιο Εμίλια, η Σασουόλο πήρε την πρώτη νίκη της σεζόν, επικρατώντας με 1-0 της Λέτσε. Ο Γιώργος Κυριακόπουλος ήταν βασικός και αντικαταστάθηκε στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Τα highlights

Τορίνο - Λάτσιο 0-0

Ουντινέζε - Σαλερνιτάνα 0-0

Η βαθμολογία της Serie A

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ