CHAMPIONS LEAGUE

Ίντερ: Σπάει το ρεκόρ εισπράξεων της συμπολίτισσας Μίλαν, έξι μέρες αργότερα

Ίντερ: Σπάει το ρεκόρ εισπράξεων της συμπολίτισσας Μίλαν, έξι μέρες αργότερα
Οι φίλοι της Ίντερ @ 2021 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Η Μίλαν έβαλε στα ταμεία της ένα ποσό πάνω από τα δέκα εκατομμύρια ευρώ στον πρώτο ημιτελικό του Champions League με την Ίντερ, όμως οι νερατζούρι ετοιμάζονται για ένα μεγαλύτερο ποσό στα ταμεία τους έξι μέρες μετά, σπάζοντας το σχετικό ρεκόρ.

Οι οπαδοί της Μίλαν γέμισαν το Σαν Σίρο στον πρώτο ημιτελικό με την Ίντερ για το Champions League, με τους ροσονέρι να βάζουν στα ταμεία τους το ποσό των 10.461,705 ευρώ, το οποίο αποτελεί ρεκόρ, ξεπερνώντας τα έσοδα από το ματς με την Τότεναμ για τους "16" της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ωστόσο οι νερατζούρι αναμένεται να σπάσουν το συγκεκριμένο ρεκόρ στη ρεβάνς της Τρίτης, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιταλικής (με έδρα το Μιλάνο) gazzetta dello sport.

Η υψηλή ζήτηση για εισιτήρια (κατατέθηκαν περίπου 500 χιλιάδες για ένα μαγικό χαρτάκι) αλλά και το "ευρωπαϊκό" στάτους του Derby della Madonnina με φόντο ένα εισιτήριο για τον τελικό, οδήγησε τους διοικούντες την Ίντερ σε αύξηση των εισιτηρίων, με αποτέλεσμα τις εισπράξεις να αναμένεται να ξεπεράσουν τα 12 εκατομμύρια ευρώ.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΙΝΤΕΡ ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ