ΙΝΤΕΡ

Ίντερ σε Τότεναμ: "Ο Λαουτάρο δεν πωλείται"

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες με τη φανέλα της Ίντερ
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες με τη φανέλα της Ίντερ PHOTO CREDITS: © 2021 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Η Τότεναμ έκανε κρούση στην Ίντερ για την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες, αλλά η απάντηση που έλαβε από την ιταλική ομάδα ήταν αρνητική. "Δεν πωλείται" απάντησαν οι πρωταθλητές, που -την ίδια ώρα- τελειώνουν τη μεταγραφή του Έντιν Τζέκο.

Οι επιθετικοί της Ίντερ έχουν (μεγάλη) πέραση στην Premier League. Ο Ρομέλου Λουκάκου βρίσκεται προ των πυλών της Τσέλσι, ενώ -την ίδια ώρα- η Τότεναμ πιέζει για την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες.

Ο αγγλικός σύλλογος θέλει να είναι έτοιμος για το ενδεχόμενο της αποχώρησης του Χάρι Κέιν (με προορισμό τη Μάντσεστερ Σίτι), γι αυτό έκανε κρούση στην Ίντερ για την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες. Το ποσό που προσέφερε μάλιστα φτάνει τα 70 εκατ. ευρώ, κάτι που όμως δεν δελεάζει στο ελάχιστο την ιταλική ομάδα.

"Δεν πωλείται" ήταν η απάντηση που δόθηκε από την Ίντερ στην Τότεναμ, η οποία μάλλον πρέπει να κοιτάξει προς άλλες κατευθύνσεις για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της. Από την στιγμή άλλωστε που χάνει τον Ρομέλου Λουκάκου, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε δεν μπορεί να "αντέξει" άλλες απώλειες βασικών στελεχών της, τουλάχιστον στην γραμμή κρούσης.

Παρεμπιπτόντως, η Ίντερ έχει προχωρήσει τις διαδικασίες για την απόκτηση του Έντιν Τζέκο, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία για διετές συμβόλαιο.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΤΟΤΕΝΑΜ PREMIER LEAGUE SERIE A ΑΓΓΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ