ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Σε νευρική κρίση οι νερατζούρι, φιλικά κεκλεισμένων των θυρών και αναζήτηση μεταγραφών για να ηρεμήσουν οι οπαδοί

Ο Λορέντσο Ινσίνιε με τη φανέλα της Ιταλίας κόντρα στην Τσεχία σε διεθνή φιλική αναμέτρηση (4 Ιουνίου 2021)
Ο Λορέντσο Ινσίνιε με τη φανέλα της Ιταλίας κόντρα στην Τσεχία σε διεθνή φιλική αναμέτρηση (4 Ιουνίου 2021) @2021 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η κατάσταση στην Ίντερ είναι εξαιρετικά δύσκολη με τη διοίκηση της ομάδας να ψάχνει τρόπο ώστε να κατευνάσει τους εξοργισμένους οπαδούς της ομάδας. Τα κεκλεισμένων των θυρών φιλικά και η περίπτωση του Ινσίνιε.

Η Ίντερ μπορεί να κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ιταλία, μπορεί να έχει εξασφαλισμένα σημαντικά έσοδα από το Champions League, ωστόσο έχει βγάλει τους παίκτες της στη βιτρίνα για να κλείσει την τρύπα στα οικονομικά της.

Ο Αντόνιο Κόντε αποχώρησε, ο Λουκάκου προβάρει ξανά τα μπλε της Τσέλσι, ο Χακίμι έχει μετακομίσει ήδη στο Παρίσι, ενώ ο Λαουτάρο Μαρτίνες φέρεται να πιέζει να φύγει και εκείνος μετά την εξαιρετική πρόταση που έχει δεχθεί.

Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα με τους οπαδούς της Ίντερ να διαμαρτύρονται με κάθε ευκαιρία προς τη διοίκηση της ομάδας για το ξεπούλημα των παικτών που οδήγησαν το σύλλογο ξανά στην κορυφή.

Για αυτό το λόγο η διοίκηση αποφάσισε το φιλικό με την Ντιναμό Κιέβου το Σάββατο (14/08) να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Την ίδια ώρα προσπαθεί να βρει παίκτες που θα ηρεμήσουν τους φιλάθλους.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η Ίντερ προσπαθεί να βρει ποδοσφαιριστές τους οποίους μπορεί να αποκτήσει με το μικρότερο δυνατό κόστος. Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και εκείνη του Ινσίνιε.

Ο παίκτης δεν τα βρήκε με τη Νάπολι και η Ίντερ θα προσπαθήσει να κάνει το δικό της μπάσιμο για να τον κάνει δικό της.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ