CHAMPIONS LEAGUE

Ίντερ - Σαχτάρ 2-0: Πρόκριση με ήρωα τον Τζέκο, τουλάχιστον στο Europa League η Σέριφ

Ο Έντιν Τζέκο της Ίντερ πανηγυρίζει με τον Λαουτάρο Μαρτίνες γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σαχτάρ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021
Ο Έντιν Τζέκο της Ίντερ πανηγυρίζει με τον Λαουτάρο Μαρτίνες γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σαχτάρ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Η Ίντερ έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε από τον 4ο όμιλο του Champions League, ύστερα από τη νίκη της με 2-0 επί της Σαχτάρ στο Μιλάνο.

Ο Έντιν Τζέκο σταμάτησε το σερί τριών αγώνων μεταξύ Ίντερ και Σαχτάρ χωρίς γκολ και την κατάλληλη στιγμή, αφού με το 2-0 έστειλε τους "νερατζούρι" στα νοκ άουτ από τον 4ο όμιλο του Champions League.

Ο Βόσνιος επιθετικός ήταν ο πρωταγωνιστής της συνάντησης του "Τζιουζέπε Μεάτσα" που είχε πολλές φάσεις, κυρίως για τους γηπεδούχους. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες αλλά και ο Τζέκο έχασαν πολλές ευκαιρίες, με τον Ανατόλι Τρούμπιν να αναδεικνύεται νικητής στα τρία τετ α τετ τους. Η Ίντερ διαμαρτυρήθηκε ακόμα και για πέναλτι στο 1ο ημίχρονο, σε πτώση του Αργεντινού επιθετικού, όμως ο VAR είχε διαφορετική άποψη.

Η... κατηφόρα στο Μιλάνο εμπόδισε τους Ουκρανούς να κάνουν κάτι αξιοσημείωτο, παρότι είχαν μια τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσουν τουλάχιστον μια θέση στο Europa League.

Οι λίγες στιγμές έμειναν στην ιστορία όταν πήρε το... όπλο του ο Τζέκο. Πρώτη φορά στο 61' και στη συνέχεια στο 67' έδωσε τη νίκη στην Ίντερ, η οποία είχε ακόμα δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο VAR είχε ξανά διαφορετική άποψη.

Ταυτόχρονα, η ήττα των Ουκρανών εξασφάλισαν στη Σέριφ τουλάχιστον μια θέση στο Europa League.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ρανόκια, Μπαστόνι, Νταρμιάν (79' Ντ' Αμπρόζιο), Μπαρέλα (78' Βιδάλ), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (86' Σένσι), Πέρισιτς (86' Ντιμάρκο), Μαρτίνες (68' Κορέα), Τζέκο

ΣΑΧΤΑΡ: Τρουμπίν, Ντοντό, Βιτάο, Μάρλον, Ματβιγένκο, Μαϊκόν, Στεπανένκο (46' Αντόνιο), Τετέ (80' Μάρλος), Πεντρίνιο (73' Μπονταρένκο), Σόλομον, Φερνάντο (80' Μούντρικ)

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ