ΙΝΤΕΡ

Ίντερ, Ρεάλ και Ατλέτικο συζητούν mega deal για τρεις παίκτες

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες στην αναμέτρηση της Ίντερ με την Έμπολι στο Coppa Italia
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες στην αναμέτρηση της Ίντερ με την Έμπολι στο Coppa Italia © 2022 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Η Ίντερ ενδέχεται να πουλήσει τον Λαουτάρο Μαρτίνες και στο κόλπο θα εμπλακούν οι Ρεάλ και Ατλέτικο, με χρήματα και παίκτες.

Η Ίντερ παραμένει σε δεινή οικονομική θέση, παρότι την περσινή σεζόν πούλησε αρκετά από τα αστέρια της, όπως ο Ρομέλου Λουκάκου και ο Ασράφ Χακιμί, και ξεφορτώθηκε μεγάλα συμβόλαια, όπως αυτό του Αντόνιο Κόντε.

Η πορεία προς το διαδοχικό σκουντέτο, η παρουσία στο Champions League, η είσοδος νέων μετόχων ενίσχυσε τα ταμεία της, όμως στόχος τη νέα σεζόν είναι να βρει τουλάχιστον 70.000.000 ευρώ και να περικόψει το μισθολογικό μπάτζετ κατά 15%.

Ο καλύτερος τρόπος για να συμβεί κάτι τέτοιο σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας είναι η πώληση ενός αστεριού ακόμα, του Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο 24χρονος επιθετικός έχει υψηλή αξία λόγω των στοιχείων που έχει επιδείξει τα τελευταία τρία χρόνια και της ηλικίας του και οι "νερατζούρι" θεωρούν ότι μπορούν με μία κίνηση να κλείσουν τις τελευταίες "τρύπες".

Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Πιέρο Αουζίλιο, ταξίδεψε στη Μαδρίτη αυτές τις ημέρες σύμφωνα με την Corriere dello Sport για να παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις της Ρεάλ με την Τσέλσι και της Ατλέτικο με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League και να συναντηθεί με ομολόγους του των δύο ισπανικών ομάδων.

Οι "ροχιμπλάνκος" έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μαρτίνες, για τον οποίο η Ίντερ ζητάει 80.000.000 ευρώ, ποσό που δύσκολα θα δώσει η ισπανική ομάδα. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων μοιάζουν βέβαιες, έστω κι αν οι Ιταλοί μπορούν να βρουν πιο εύκολα αγοραστή από την Αγγλία, με την Τότεναμ να είναι διατεθειμένη να δώσει ένα τέτοιο ποσό, σε περίπτωση που πουλήσει τον Χάρι Κέιν.

Η Ίντερ θα μείνει με τον 36χρονο Έντιν Τζέκο για την επίθεση, αν φύγει ο Μαρτίνες, με συνέπεια ήδη να ψάχνει και για άμεσο αντικαταστάτη. Ψηλά στη λίστα βρίσκεται ο Τζιανλούκα Σκαμάκα της Σασουόλο, όμως αν δεν τα καταφέρει, εξετάζει έντονα την περίπτωση του Λούκα Γιόβιτς της Ρεάλ. Ο 24χρονος Σέρβος ποτέ δεν κατάφερε να ανταπεξέρθει στα δεδομένα των "μερέγκες" από τη στιγμή που αποκτήθηκε και βρίσκεται στους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές.

Ταυτόχρονα, η Ίντερ ψάχνει και παίκτη για να ξεκουράζει τον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς και τον έχει εντοπίσει στο πρόσωπο του Ντάνι Θεμπάγιος, του 25χρονου Ισπανού που επίσης δεν βρίσκεται στα πλάνα του Κάρλο Αντσελότι.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ