ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Πήρε το ρεκόρ εισπράξεων από την Μίλαν έξι ημέρες μετά από τον πρώτο ημιτελικό

Ίντερ: Πήρε το ρεκόρ εισπράξεων από την Μίλαν έξι ημέρες μετά από τον πρώτο ημιτελικό
@2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η Μίλαν πρόσθεσε στα ταμεία της ένα ποσό πάνω από τα δέκα εκατομμύρια ευρώ στον πρώτο ημιτελικό του Champions League με την Ίντερ, όμως οι νερατζούρι έβαλαν ένα μεγαλύτερο στα δικά τους τους έξι μέρες μετά, σπάζοντας το σχετικό ρεκόρ.

Ένας από τους πλέον ισχυρούς νόμους της φυσικής αναφέρει πως η δράση φέρνει αντίδραση και αυτός βρίσκει άριστη εφαρμογή και στον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Τρανο παράδειγμα το ζευγάρι της Μίλαν με την Ίντερ, με τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό στο Champions League να βρίσκει τους οπαδούς των ροσονέρι να γεμίζουν το Σαν Σίρο (75.532 θεατές συνολικά) και τη διοίκηση να βάζει στα ταμεία της το ποσό των 10.461.705 ευρώ, το αποτελεί ρεκόρ.

Ωστόσο το εν λόγω ρεκόρ όχι απλά δεν κράτησε για πολύ αλλά δεν άντεξε ούτε μία εβδομάδα, με την Ίντερ όχι μόνο να παίρνει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της 10ης Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη με νταμπλ νικών απέναντι στη συμπολίτισσα (2-0 στο πρώτο παιχνίδι, 1-0 στη ρεβάνς) αλλά να σπάει και το ρεκόρ εισπράξεων.

Η υψηλή ζήτηση για εισιτήρια (κατατέθηκαν περίπου 500 χιλιάδες για ένα μαγικό χαρτάκι) αλλά και το "ευρωπαϊκό" στάτους του Derby della Madonnina με φόντο ένα εισιτήριο για τον τελικό, οδήγησε τους διοικούντες την Ίντερ σε αύξηση των εισιτηρίων, με αποτέλεσμα οι εισπράξεις να φτάσουν τα 12.547.765 ευρώ σε ένα ματς που παρακολούθησαν διά ζώσης 75.567 θεατές.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΝ CHAMPIONS LEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ