ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Οπαδοί κρέμασαν πανό με απειλές κατά του Ντιμάρκο, κάτω από το σπίτι του

Ίντερ: Οπαδοί κρέμασαν πανό με απειλές κατά του Ντιμάρκο, κάτω από το σπίτι του

Ο Φεντερίκο Ντιμάρκο τραγούδησε υβριστικό σύνθημα κατά της Μίλαν μετά από την πρόκριση της Ίντερ στον τελικό του Champions League και μία ημέρα αργότερα είδε ένα πανό με απειλές για τον ίδιο να κρεμιέται κάτω από το σπίτι του.

Η Μίλαν ήταν η μεγάλη κερδισμένη στις ευρωπαϊκές κόντρες της με την Ίντερ το 2003 και το 2005 όμως στα φετινά ραντεβού τους το σενάριο γράφτηκε διαφορετικά, με τους νερατζούρι να γιορτάζουν δύο νίκες απέναντι στη συμπολίτισσα (3-0 συνολικό σκορ στους δύο ημιτελικούς) και να προκρίνονται στον τελικό του Champions League.

Το γεγονός αυτό έφερε ευφορία στους παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι και αυτή αποτυπώθηκε στους έξαλλους πανηγυρισμούς τους στο φινάλε της αναμέτρησης στο χορτάρι του "Μεάτσα", ωστόσο ένας παίκτης της Ίντερ "ξέφυγε" και αυτό έφερε αντιδράσεις.

Ο λόγος για τον Φεντερίκο Ντιμάρκο, με την κάμερα να τον "συλλαμβάνει" να συμμετέχει σε υβριστικό σύνθημα οπαδών της Ίντερ απέναντι στους ροσονέρι και το video να κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου, με αποτέλεσμα να μπει στο στόχαστρο φίλων της Μίλαν.

Αυτό έγινε μάλιστα με άσχημο τρόπο, αφού το βράδυ της Πέμπτης κρεμάστηκε ένα πανό κάτω από την οικία του με άκρως απειλητικό περιεχόμενο, το οποίο έγραφε: "Ντιμάρκο να έχεις στο μυαλό σου τη μπάλα, αλλιώς θα σε κάνουμε να καταπιείς τη γλώσσα σου".

Όπως έγινε γνωστό, η ιταλική αστυνομία έχει αρχίσει ήδη έρευνες για τον εντοπισμό των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από τη συγκεκριμένη καταδικαστέα ενέργεια, με τον Ντιμάρκο από την πλευρά του να επιχειρεί να ρίξει τους τόνους μέσω απολογίας στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram:

"Το βράδυ της Τρίτης μετά από το ματς άφησα τον εαυτό μου να είναι σε μία χαλαρή κατάσταση. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από ολους τους οπαδούς της Μίλαν που αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι", σχολίασε χαρακτηριστικά.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΜΙΛΑΝ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ