ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: "Όχι" της Τσέλσι στα 30 εκατ. ευρώ για Λουκάκου, πάνε για δεύτερη πρόταση οι νερατζούρι

Ο Ρομέλου Λουκάκου στην αναμέτρηση της Ίντερ με την Αταλάντα
Ο Ρομέλου Λουκάκου στην αναμέτρηση της Ίντερ με την Αταλάντα © 2023 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Η Τσέλσι απάντησε αρνητικά στην πρώτη πρόταση της Ίντερ για τον Ρομέλου Λουκάκου και δεν δείχνει διάθεση να πέσει από τα 45 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει, με τους νερατζούρι να ελπίζουν όμως σε deal έχοντας για σύμμαχο τον παίκτη.

Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να είναι καυτό σε όλη την Ευρώπη λόγω των καιρικών συνθηκών, με την κατάσταση μάλιστα αυτή να ταιριάζει γάντι και στην περίπτωση του Ρομέλου Λουκάκου και των υποψήφιων μνηστήρων του.

Εκτός από την Ίντερ, στο κόλπο της απόκτησής του μπήκε εσχάτως και η Γιουβέντους, όμως τα τελευταία ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρουν πως παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των μπιανκονέρι ο Βέλγος φορ δεν πρόκειται να μετακομίσει στο Τορίνο.

"Ούτε Γιουβέντους, ούτε Σαουδική Αραβία", είναι το μήνυμα που έχει στείλει ο Λουκάκου, με τα μίντια στη γειτονική χώρα να υποστηρίζουν πως ο Λουκάκου έχει μόνο την Ίντερ στο μυαλό του και πιέζει την Τσέλσι προς αυτή την κατεύθυνση.

Προς το παρόν, οι Λονδρέζοι έχουν απορρίψει την πρώτη πρόταση των Μιλανέζων ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ, που είναι για δανεισμό αρχικά του παίκτη και κατόπιν υποχρεωτική αγορά του, με την επιθυμία της αγγλικής ομάδας να είναι να πάρουν ένα ποσό της τάξης των 45 εκατομμυρίων από την πώλησή του.

Χρήματα που δεν απέχουν πάντως πάρα πολύ από αυτά που προσφέρει η Ίντερ, με τους ρεπόρτερ στη γειτονική χώρα να αναφέρουν πως η Ίντερ περιμένει να κλείσει το deal με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ονανά (γίνεται λόγος για πρόταση που θα αγγίζει τα 60 εκατομμύρια) ώστε να ανεβάσει τη δική της προσφορά πρός την Τσέλσι και να πλησιάσει τα 40 εκατομμύρια.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ