ΙΝΤΕΡ

"Ο Τσιμίκας στη λίστα της Ίντερ για τα αριστερά", σύμφωνα με το Calciomercato

Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε φιλικό προετοιμασίας απέναντι στην Ζάλτσμπουργκ (25 Αυγούστου 2020)
Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε φιλικό προετοιμασίας απέναντι στην Ζάλτσμπουργκ (25 Αυγούστου 2020) © JFK/APA PICTUREDESK VIA ZUMA PRES

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι αναζητεί παίκτες για να επανδρώσει τα άκρα της άμυνας της Ίντερ και σύμφωνα με ρεπορτάζ του Calciomercato ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στα ραντάρ των πρωταθλητών Ιταλίας είναι πλέον και ο Κώστας Τσιμίκας.

Σε δύο 24ωρα θα αρχίσει επίσημα η περιπέτεια του Σιμόνε Ιντζάγκι στον πάγκο της Ίντερ μέσω της επίσημης παρουσίασής του στους εκπροσώπους του Τύπου, με τον διάδοχο του Αντόνιο Κόντε να έχει αρχίσει πάντως εδώ και καιρό να καταστρώνει τα πλάνα του για τους νερατζούρι της νέας σεζόν.

Με δεδομένο μάλιστα πως ο Άσλεϊ Γιανγκ έχει αποχωρήσει (έληξε το συμβόλαιό του), ο Χακίμι μετράει αντίστροφα για να γίνει παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν και οι Πέρισιτς και Ντιμάρκο είναι δύο παίκτες (κυρίως ο Κροάτης) που ετοιμάζουν βαλίτσες αν φτάσει στους Μιλανέζους κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση, θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο πως η ενίσχυση στα άκρα της άμυνας είναι προτεραιότητα.

Αυτή τη στιγμή μόνο ο Νταρμιάν έχει απομείνει, ο οποίος μπορεί να καλύψει και τα δύο άκρα, με την ιταλική ιστοσελίδα "Calciomercato" να αποκαλύπτει με σημερινό (5/7) της δημοσίευμα πως στα υπόψη του Ιντζάγκι είναι ο Άλεξ Τέλες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Κώστας Τσιμίκας της Λίβερπουλ.

"Ο Άλεξ Τέλες δεν βρήκε πολύ χώρο στην πρώτη του χρονιά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ελέω των εντυπωσιακών εμφανίσεων του Λουκ Σο, ενώ σε σχέση με το πέρασμά του από την Ίντερ του Μαντσίνι τη σεζόν 2015-16, τώρα είναι πιο έτοιμος και ώριμος", αναφέρει για τον Πορτογάλο το δημοσίευμα, ενώ για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, γράφεται το εξής:

"Ο Τσιμίκας είδε τον Ρόμπερτσον να του φράζει το δρόμο για το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ στο παρελθόν ήταν στόχος της Νάπολι. Είναι σχεδόν 4 χρόνια νεότερος από τον Τέλες και μπορεί να αποτελέσει ένα ενδιαφέρον στοίχημα".

TAGS ΙΝΤΕΡ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ