ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Λουκάκου αποκάλυψε τη συγκινητική ιστορία που κρύβεται πίσω από τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του

Ίντερ: Ο Λουκάκου αποκάλυψε τη συγκινητική ιστορία που κρύβεται πίσω από τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του
@2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ποιος είναι ο λόγος που ο Ρομέλου Λουκάκου επιλέγει να πανηγυρίζει τα γκολ του δείχνοντας προς τον ουρανό; Ο Βέλγος φορ δέχτηκε αυτή την ερώτηση σε συνέντευξή του στο "CNN" και έδωσε στη δημοσιότητα μία πολύ συγκινητική και αληθινή ιστορία.

Η Ίντερ έχει κάνει μία μεγάλη υπέρβαση τη φετινή χρονιά αφού όχι απλά πανηγύρισε δύο τίτλους εντός των συνόρων από τους τρεις που διεκδίκησε (Σούπερ Καπ, Κύπελλο) αλλά έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League, όπου το ερχόμενο Σάββατο (10/06, 22:00, COSMOTE SPORT 1 HD, MEGA, LIVE από SPORT24) θα προσπαθήσει απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι να κάνει την έκπληξη και να κατακτήσει εκείνη το βαρύτιμο τρόπαιο, για τέταρτη φορά στην ιστορία της.

Το συγκεκριμένο ματς είναι μονίμως στο μυαλό των παικτών του Σιμόνε Ιντζάγκι αμέσως μετά την τελευταία τους υποχρέωση στην Serie A, απέναντι στην Τορίνο, με τον Ρομέλου Λουκάκου να δίνει συνέντευξη στο "CNN" ενόψει της κόντρας με την Σίτι και να καταφέρνει να κλέψει την παράσταση.

Όχι με κάποια δήλωση που έκανε για τους πρωταθλητές Αγγλίας, τον Γκουαρδιόλα ή τον Χάλαντ, αλλά με μία αποκάλυψη που έκανε και η οποία αφορά τον λόγο που πανηγυρίζει τα γκολ του δείχνοντας με τα χέρια προς τον ουρανό.

Ο ίδιος γύρισε το χρόνο πίσω, όταν ήταν 12 ετών, και εξομολογήθηκε στον δημοσιογράφο που του πήρε τη συνέντευξη το στενό δέσιμο που είχε μικρός με τον παππού του και την υπόσχεση που είχε δώσει λίγες ημέρες πριν κλείσει για πάντα τα μάτια του αυτό το αγαπημένο του άτομο.

"Ο παππούς μου ήταν για μένα το Νο1 , ήταν ο μεγαλύτερος φαν μου, οπότε κάθε φορά παίζω για εκείνον. Είναι για εκείνον όλα τα γκολ που βάζω, τα πάντα είναι αφιερωμένα σε εκείνον.

Όταν ήμουν 12 ετών, του υποσχέθηκα πως θα πρόσεχα εγώ τη μητέρα μου. Οπότε κάθε φορά που κοιτάζω προς τις εξέδρες και βλέπω τη μαμά μου, κοιτάζω ψηλά προς εκείνον και λέω: "Το έκανα", δήλωσε ο Βέλγος, τονίζοντας πως είχε δώσει τηλεφωνικά την υπόσχεση στον παππού του, πως θα πρόσεχε τη μητέρα του Αντολφίνε, πέντε ημέρες πριν πεθάνει εκείνος στην Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ