ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Χαντάνοβιτς καλωσόρισε τον Ονανά και έβγαλε το καπέλο στον Κόντε

Ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς με τη φανέλα της Ίντερ σε ντέρμπι της Serie A κόντρα στην Γιουβέντους | 17 Ιανουαρίου 2021
Ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς με τη φανέλα της Ίντερ σε ντέρμπι της Serie A κόντρα στην Γιουβέντους | 17 Ιανουαρίου 2021 @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η άφιξη του Ονανά στην Ίντερ μόνο οφέλη μπορεί να προσφέρει σύμφωνα με τον Χαντάνοβιτς, που αναμένεται να συναγωνιστεί μαζί του για τη θέση του κίπερ, με τον Σλοβένο να εκθειάζει επίσης τον Αντόνιο Κόντε για την προσφορά του στους νερατζούρι.

Η Ίντερ ήρθε σε συμφωνία με τον Αντρέ Ονανά και θα τον ερχόμενο Ιούνιο θα τον κάνει δικό της, όταν και θα μείνει ελεύθερος από τον Άγιαξ, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν φέρεται να πανικοβάλει τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς.

Τουναντίον, ο Σλοβένος κίπερ φαίνεται πως θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους νερατζούρι για άλλη μία χρονιά και θα μοιράζεται το χρόνο κάτω από την εστία με το νέο απόκτημα των Μιλανέζων, με τον ίδιο να υποστηρίζει με δηλώσεις του την Τρίτη πως μόνο οφέλη μπορεί να έχει η ομάδα.

"Δεν με ενοχλεί. Ο συναγωνισμός για τη θέση είναι καλοδεχούμενος αν βελτιώνεται κάποιος από τους δύο τερματοφύλακες", τόνισε ο Χαντάνοβιτς στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου ενόψει του ιταλικού Σούπερ Καπ με την Γιουβέντους (12/1, 22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), για να προσθέσει τα εξής ο πολύπειρος Σλοβένος:

"Αυτό που μετράει για έναν γκολκίπερ είναι να έχει αυτοπεποίθηση. Εγώ δεν κάνω μακροπρόθεσμα πλάνα, ζω μέρα με τη μέρα και αυτό είναι το καλύτερο για μένα".

Όσο για το πρώτο τρόπαιο της σεζόν που θα διεκδικήσει η ομάδα του σε νοκ-άουτ ματς στο Μεάτσα με αντίπαλο την Γιουβέντους, τρεις μήνες μετά την ισοπαλία τους με 1-1 στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα, ανέφερε μεταξύ άλλων:

"Περιμένουμε μία αποφασιστική Γιουβέντους γιατί αυτή την εικόνα παρουσιάζουν κάθε φορά που έρχονται εδώ. Αναμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν έχει σημασία ποιος είναι το φαβορί.

Τώρα έχουμε διαφορετική νοοτροπία, οι δύο τελευταίες σεζόν μάς βοήθησαν (σ.σ. ο Αντόνιο Κόντε ήταν στον πάγκο της ομάδας). Θέλουμε να κατακτούμε τρόπαια και ο κάθε παίκτης να δείχνει την αξία του".

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ