ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Νερατζούρο μέχρι το 2026 ο Μικίταριαν

Ο Χένρικ Μικίταριαν πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ίντερ σε ντέρμπι με την Μίλαν | 16 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Χένρικ Μικίταριαν πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ίντερ σε ντέρμπι με την Μίλαν | 16 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Μετά από τον Φεντερίκο Ντιμάρκο και τον Ματέο Νταρμιάν, ο Χένρικ Μικίταριαν έγινε ο τρίτος ποδοσφαιριστής που επέκτεινε τη συνεργασία του με την Ίντερ μέσα στην ημέρα, με τον Αρμένιο μεσοεπιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Ημέρα ανανεώσεων είναι το Σάββατο (30/12) για την Ίντερ, αφού μετά από την επέκταση της συνεργασίας με τους Φεντερίκο Ντιμάρκο και Ματέο Νταρμιάν, η διοίκηση των Κυπελλούχων Ιταλίας έκανε το ίδιο και με τον Χένρικ Μικίταριαν, γνωστοποιώντας πως ήρθε σε συμφωνία μαζί του για να συνεχίσουν μαζί μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

"Γεια σας ιντερίστι. Είμαι χαρούμενος που επεκτείνω το συμβόλαιό μου και που θα συνεχίσω εδώ το ταξίδι μου μέχρι το 2026. Σας εύχομαι καλή χρονιά και πάντα forza Inter", ήταν το μήνυμα του 34χρονου σε video που δημοσίευσαν οι νερατζούρι, με τον ίδιο να ανεβάζει φωτογραφία του στο Instagram τη στιγμή της υπογραφής του νέου συμβολαίου και να χαρακτηρίζει σπίτι του την Ίντερ.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ