SERIE A

Ίντερ - Μπενεβέντο 4-0: Τεσσάρα με Μαρτίνες και Λουκάκου για τους νερατζούρι

Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ πανηγυρίζει το τέρμα που πέτυχε στο Ίντερ - Μπενεβέντο
Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ πανηγυρίζει το τέρμα που πέτυχε στο Ίντερ - Μπενεβέντο 2021 AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Ίντερ με πρωταγωνιστές τους Μαρτίνες και Λουκάκου επικράτησε με 4-0 επί της Μπενεβέντο στο Μιλάνο και παρέμεινε στο -2 από την κορυφή της Serie A όπου βρίσκεται η Μίλαν (VIDEOS)

Το καθήκον της έκανε η Ίντερ η οποία επικράτησε με 4-0 απέναντι στην Μπενεβέντο και παρέμεινε σε απόσταση δύο βαθμών από την πρωτοπόρο στη Serie A, Μίλαν.

Μόλις στο 7ο λεπτό η Ίντερ πήρε το προβάδισμα. Ο Έρικσεν εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε πάνω στον Ιμπρότα ο οποίος άθελα του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο υπόλοιπο πρώτο μέρος η Ίντερ ήταν αρκετά φλύαρη, έχασε πολλές καλές στιγμές από το 30' και μετά κι έτσι το 1-0 παρέμεινε. Με την έναρξη, όμως, του δευτέρου μέρος οι παίκτες του Κόντε ήθελαν να καθαρίσουν το ματς και τα κατάφεραν.

Κι όταν οι νερατζούρι καθαρίζουν τέτοια ματς συνήθως δύο παίκτες σκοράρουν. Στο 57' ο Λαουτάρο Μαρτίνες εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 2-0.

Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Λουκάκου να σκοράρει. Οι παίκτες της Μπενεβέντο έπαιξαν με την φωτιά, ο Λαουτάρο Μαρτίνες έκλεψε την πάσα του Μοντιπό και ο Λουκάκου έκανε το 3-0 σαν σε προπόνηση.

Στο 78' η Ίντερ έφτασε και σε τέταρτο τέρμα. Ο Αλέξις Σάντσες που είχε μπει στη θέση του Λαουτάρο Μαρτίνες βρήκε τον Λουκάκου μέσα στην περιοχή και εκείνος με σουτ πέτυχε το δεύτερό του τέρμα στο ματς.

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Χακίμι, Σκρίνιαρ (74' Ντε Φράι), Ρανόκια, Μπαστόνι, Πέρισιτς, Μπαρέλα (64' Βιδάλ), Έρικσεν, Γκαλιαρντίνι (81' Σένσι), Μαρτίνες (73' Σάντσες), Λουκάκου (81' Πιναμόντι)

Μπενεβέντο: Μοντιπό, Ντεπάολι, Γκλικ, Μπάρμπα, Καλντιρόλα (60' Παστίνα), Ιμπρότα (70' Φούλον), Ιονίτα (70' Τέγιο), Βιόλα (60' Σκιαταρέλα), Χετεμάι, Λαπαντούλα, Καπράρι (76' Ινσίνιε)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 20ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου

Τορίνο - Φιορεντίνα 1-1 (88' Μπελότι / 67' Ριμπερί)

Σάββατο 30 Ιανουαρίου

Μπολόνια - Μίλαν 1-2 (81' Πόλι / 26' Ρέμπιτς, 55' πεν. Κεσιέ)

Σαμπντόρια - Γιουβέντους 0-2 (20' Κιέζα, 90+1' Ράμσεϊ)

Ίντερ - Μπενεβέντο 4-0 (7' αυτ. Ιμπρότα, 57' Μαρτίνες, 67' 79' Λουκακού)

Κυριακή 31 Ιανουαρίου

Σπέτσια - Ουντινέζε (13:30)

Αταλάντα - Λάτσιο (16:00)

Κάλιαρι - Σασουόλο

Κροτόνε- Τζένοα

Νάπολι - Πάρμα (19:00)

Ρόμα - Βερόνα (21:45)

Δείτε τη βαθμολογία της Serie A και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: 2021 AP Photo/Luca Bruno

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ