ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Η Γαλατάσαραϊ μπήκε στο παιχνίδι της απόκτησης του Βιδάλ

Ο Αρτούρο Βιδάλ με τη φανέλα της Ίντερ σε ματς του Champions League κόντρα στην Λίβερπουλ | 8 Μαρτίου 2022
Ο Αρτούρο Βιδάλ με τη φανέλα της Ίντερ σε ματς του Champions League κόντρα στην Λίβερπουλ | 8 Μαρτίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Αρτούρο Βιδάλ μοιάζει μετέωρος στην Ίντερ έναν χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του και οι μνηστήρες κάνουν ουρά για να τον αποκτήσουν, με την τελευταία ομάδα που εξέφρασε το ενδιαφέρον της για τον Χιλιανό να είναι η Γαλατάσαραϊ.

Το φετινό καλοκαίρι ο Αρτούρο Βιδάλ συμπληρώνει μία διετία στην Ίντερ και σε αυτό το διάστημα δεν πρέπει να έχει παράπονο από τον απολογισμό του όσον αφορά σε τίτλους, έχοντας κατακτήσει 1 πρωτάθλημα, 1 Κύπελλο και 1 Σούπερ Καπ.

Παρά το γεγονός όμως ότι έχει προσφέρει σημαντικές λύσεις στους νερατζούρι, το γεγονός πως έχει ένα από τα πιο ακριβά συμβόλαια μέσα στην ομάδα είναι κάτι που λειτουργεί εις βάρος του στην παρούσα φάση, με τους διοικούντες τον σύλλογο να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να χωρίσουν οι δρόμοι τους μαζί του έναν χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του (2023).

Κάτι τέτοιο έχει κινητοποιήσει αρκετές ομάδες παρά το 35 χρόνια του Βιδάλ, με τρεις από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού να είναι μάλιστα στην πρώτη γραμμή της λίστας των υποψηφίων: η Ίντερ Μαϊάμι, η Μπόκα Τζούνιορς και η Φλαμένγκο.

Στο παιχνίδι της απόκτησης του Βιδάλ προστέθηκε πάντως εδώ και λίγες ώρες και τέταρτη υποψήφιος και μάλιστα από την Ευρώπη. Αυτή είναι η Γαλατάσαραϊ, με τον τουρκικό ραδιοφωνικό σταθμό "ADN Radio" να αποκαλύπτει πως ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης προσέγγισε τον μάνατζέρ του και του προσέφερε 3.000.000 ευρώ το χρόνο για να μετακομίσει στη γειτονική μας χώρα.

TAGS ΙΝΤΕΡ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ