ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Η αστυνομία διέκοψε πριβέ πάρτι του Λουκακού και έριξε πρόστιμα λόγω κορονοϊού

Inter Milan's Romelu Lukaku celebrates after scores the third goal of his team during a Serie A soccer match between Inter Milan and Roma at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, May 12, 2021. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Romelu Lukaku celebrates after scores the third goal of his team during a Serie A soccer match between Inter Milan and Roma at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, May 12, 2021. (AP Photo/Luca Bruno) @ 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ο Ρομελού Λουκακού διοργανώσε πάρτι για τα γενέθλιά του σε ξενοδοχείο με 23 συνολικά καλεσμένους, με την αστυνομία να ειδοποιείται ωστόσο και να κάνει ξαφνική έφοδο, επιβάλλοντας πρόστιμα για την παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Ο Ρομελού Λουκακού έβαλε το κερασάκι στην τούρτα της νίκης της Ίντερ επί της Ρόμα διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 στο 90' μετά από εξαιρετική ασίστ του Χακίμι και λίγη ώρα αργότερα θέλησε να σβήσει τα κεράκια της δικής του τούρτας: αυτής των 28ων γενεθλίων (13/5/93).

Θέλοντας να γιορτάσει αυτή την ιδιαίτερη στιγμή ο Βέλγος επιθετικός έκλεισε μία αίθουσα εκδηλώσεων σε κεντρικό ξενοδοχείο του Μιλάνου και μεταξύ των 23 συνολικά καλεσμένων του ήταν και μερικοί συμπαίκτες του στους νερατζούρι: οι Χακίμι, Γιανγκ και Πέρισιτς.

Δυστυχώς για τον εορτάζοντα Λουκακού και τους καλεσμένους του, το πριβέ πάρτι δεν κράτησε πάρα πολλή ώρα αφού γύρω στις 3 μετά τα μεσάνυχτα έκαναν έφοδο οι καραμπινιέρι που είχαν δεχτεί καταγγελία για διοργάνωση μυστικού πάρτι και έβαλαν πρόωρο τέλος στο event.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, σε όλους τους συμμετέχοντες, καθώς και στον διευθυντή του εστιατορίου του ξενοδοχείου που διοργάνωσε την εκδήλωση, επιβλήθηκαν πρόστιμα, καθώς όλοι τους είχαν παραβιάσει τα μέτρα που ισχύουν για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Πόσο θα κληθούν να πληρώσουν; Όπως αναφέρει το σχετικό διάταγμα που έχει θεσπιστεί από τον Μάρτιο του 2020 στη γειτονική χώρα, το ύψος του προστίμου στην Ιταλία για παραβίαση μέτρων κορονοϊού κυμαίνεται από 400 έως 1.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Luca Bruno/Associated Press

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ