ΙΤΑΛΙΑ

Ίντερ - Γιουβέντους: Ο Μπονούτσι έσπρωξε άνθρωπο των Νερατζούρι περιμένοντας να μπει αλλαγή για τα πέναλτι

Ίντερ - Γιουβέντους: Ο Μπονούτσι έσπρωξε άνθρωπο των Νερατζούρι περιμένοντας να μπει αλλαγή για τα πέναλτι
TWITTER

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι περίμενε στη γραμμή του πλαγίου για να γίνει αλλαγή για να εκτελέσει πέναλτι, όμως ο Αλέξις Σάντσες σκόραρε και έδωσε το Supercoppa στην Ίντερ. Ο στόπερ της Γιουβέντους δεν άντεξε και έσπρωξε άνθρωπο των "νερατζούρι".

Το φινάλε του Supercoppa μεταξύ Ίντερ και Γιουβέντους ήταν επεισοδιακό, με τους "νερατζούρι" να κατακτούν το τρόπαιο χάρη σε γκολ του Αλέξις Σάντσες στις καθυστερήσεις της παράτασης.

Δευτερόλεπτα νωρίτερα επικράτησε ένα χάος έξω από τη γραμμή του πλαγίου, με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Μπονούτσι. Ο κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους περιμένει να μπει αλλαγή, ώστε να λάβει μέρος στη διαδικασία των πέναλτι που φαινόταν ότι θα καταλήξει ο αγώνας του "Τζιουζέπε Μεάτσα", όμως δεν τα κατάφερε ποτέ.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι φώναζε στους παίκτες του "κάντε φάουλ σε κάποιον" ώστε να σταματήσει η ροή του αγώνα και να μπορέσει να πραγματοποιήσει την αλλαγή, όμως την ίδια στιγμή ο Άλεξ Σάντρο έκανε λάθος και ο Σάντσες το εκμεταλλεύτηκε γράφοντας το 2-1.

Ο Μπονούτσι εξοργίστηκε από την έκβαση, αλλά και από τον γραμματέα της Ίντερ, Κριστιάνο Μοτσίλο, που βρισκόταν πίσω του και πανηγύριζε το γκολ της νίκης. Ο διεθνής στόπερ γύρισε και άρχισε να τον σπρώχνει για να απομακρυνθεί από πίσω του, χωρίς η κατάσταση να εκτραχυνθεί παραπάνω.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ