ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Έξαλλη με την ιταλική λίγκα, για τον ορισμό αγώνα της μόλις 72 ώρες μετά τον τελικό Κυπέλλου

Ίντερ: Έξαλλη με την ιταλική λίγκα, για τον ορισμό αγώνα της μόλις 72 ώρες μετά τον τελικό Κυπέλλου
@2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η επιλογή της Lega Serie A να ορίσει το ματς πρωταθλήματος της Ίντερ με την Αταλάντα μόλις 72 ώρες μετά από τον τελικό του Coppa Italia όπου θα αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα, προκάλεσε την αγανάκτηση των διοικούντων την Ίντερ.

Η Ίντερ προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό του Champions League με δύο νίκες επί της συμπολίτισσας Μίλαν στα ημιτελικά, κάτι που σημαίνει πως το φινάλε της σεζόν θα βρει την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι στα... κόκκινα, παλεύοντας για την επίτευξη τριών στόχων.

Στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση θα διεκδικήσει το 4ο τρόπαιο της ιστορίας της απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι ενώ έχει να παίξει επίσης στον τελικό του Coppa Italia απέναντι στην Φιορεντίνα με στόχο το δεύτερο σερί τρόπαιο σε αυτό το θεσμό.

Επιπλέον, έχει ακόμη τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα όπου κυνηγάει την είσοδο στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, με μία απόφαση της ιταλικής λίγκας ωστόσο να ανάβει φωτιές στους νερατζούρι.

Και αυτό γιατί μετά από το ντέρμπι με την Νάπολι την Κυριακή (21/05) και τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στην Φιορεντίνα την ερχόμενη Τετάρτη (24/05), ορίστηκε να αγωνιστεί 72 ημέρες μετά τον τελικό κόντρα στην Αταλάντα, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των ανθρώπων της.

"Είναι ακατανόητο να ορίζεται ένα ματς για το Σάββατο που θα μπορούσαν να το τοποθετήσουν την Δευτέρα. Προχωρώντας σε μία τέτοια ενέργεια, βάζουν σε κίνδυνο την υγεία των παικτών.

Υποχρεώνονται να δώσουν τρία ματς μέσα σε μία εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένου ενός τελικού Κυπέλλου που ενδέχεται να πάει στην παράταση", τόνισε μεταξύ άλλων ο CEO των νερατζούρι, Μπέπε Μαρότα.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ