ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ίντερ: Επιστρέφει στο "Μεάτσα" ο Αλέξις Σάντσες, μετακομίζει στην Μαρσέιγ ο Κορέα

Ίντερ: Επιστρέφει στο "Μεάτσα" ο Αλέξις Σάντσες, μετακομίζει στην Μαρσέιγ ο Κορέα
@2023 DANIEL COLE/AP IMAGES

Έναν χρόνο μετά από την αποχώρησή του από το "Μεάτσα" ο Αλέξις Σάντσες επιστρέφει στην Ίντερ έχοντας μείνει ελεύθερος από την Μαρσέιγ. Αντίθετο δρομολόγιο για τον Χοακίν Κορέα που μετακομίζει από το Μιλάνο στην Μασσαλία.

Ο Αλέξις Σάντσες αγωνίστηκε για μία τριετία στην Ίντερ (2019-2022), την πρώτη σεζόν ως δανεικός και τις δύο επόμένες όντας κανονική μεταγραφή, με τον Χιλιανό να μετράει 20 γκολ σε 109 παρουσίες του και να πανηγυρίζει τρία τρόπαια με τους νερατζούρι.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Χιλιανός επιθετικός αποχώρησε από την ιταλική ομάδα με προορισμό την Μαρσέιγ, ωστόσο όλα δείχνουν πως οι δρόμοι του με τους Κυπελλούχους Ιταλίας θα ξανασμίξουν.

Όπως αποκαλύπτουν τα ιταλικά ΜΜΕ την Πέμπτη (24/8) επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών από τη στιγμή που ο 34χρονος έμεινε ελεύθερος από τους Μασσαλούς και την Παρασκευή ο παίκτης θα περάσει από ιατρικά τεστ πριν υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους νερατζούρι.

Ουσιαστικά, ο Σάντσες θα καλύψει τη θέση του τέταρτου σέντερ φορ στην ομάδα, που θα μείνει ελεύθερη με την αποχώρηση του Χοακίν Κορέα, με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα να αναφέρουν πως ο 29χρονος Αργεντινός θα αφήσει το "Μεάτσα" για να μετακομίσει στο "Βελοντρόμ".

Και αυτό γιατί Ίντερ και Μαρσέιγ βρήκαν τη λύση, που προβλέπει το δανεισμό του στους Μασσαλούς έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ και την υποχρέωση των Γάλλων να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή έναντι 13 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι του 2024 σε περίπτωση που η Ολιμπίκ εξασφαλίσει εισιτήριο για το Champions League τη σεζόν 2024-25.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ ΜΑΡΣΕΙΓ ΙΤΑΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ SERIE A LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ