ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Απορρίφθηκε η έφεση της για να πάρει στα χαρτιά το ματς με τη Μπολόνια

Ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς με τη φανέλα της Ίντερ σε ντέρμπι της Serie A κόντρα στην Γιουβέντους | 24 Οκτωβρίου 2021
Ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς με τη φανέλα της Ίντερ σε ντέρμπι της Serie A κόντρα στην Γιουβέντους | 24 Οκτωβρίου 2021 @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η Ίντερ κυνήγησε στα αρμόδια δικαστικά όργανα για να πάρει το ματς με τη Μπολόνια, αλλά απορρίφθηκε η έφεσή της και θα γίνει κανονικά ο αγώνας με τη Μπολόνια που είχε αναβληθεί λόγω κορονοϊού.

Στις 6 Ιανουαρίου ήταν προγραμματισμένος ο αγώνας της Ίντερ με τη Μπολόνια στο "Νταλ' Άρα", αλλά δεν διεξήχθη ποτέ λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στη γηπεδούχο ομάδα. Οι υγειονομικές αρχές είχαν απαγορεύσει στην ομάδα να μεταβεί από το ξενοδοχείο στο γήπεδο.

Η Ίντερ ζήτησε να πάρει τον αγώνα άνευ αγώνα, καθώς δεν ήταν δική της ευθύνη η αναβολή, αλλά η έφεσή της απορρίφθηκε και το ματς θα γίνει κανονικά. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και στο Αταλάντα - Τορίνο, όπου η ομάδα του Μπέργκαμο είχε κάνει παρόμοια έφεση, η οποία επίσης δεν έγινε αποδεκτή.

Οι νερατζούρι είναι 2οι με 66 βαθμούς έναντι 68 της συμπολίτισσας Μίλαν, αλλά έχουν ματς λιγότερο, αυτό με τη Μπολόνια, το οποίο έχει χαρακτήρα... τίτλου για την ομάδα του Σιμεόνε.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ