ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ανακοίνωσε Τζέκο και Ντάμφρις για αντικαταστάτες των Λουκάκου και Χακίμι

Ο Εντίν Ντζέκο πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της Ρόμα
Ο Εντίν Ντζέκο πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της Ρόμα © 2017 ANDREW MANCHINI / AP IMAGES

Ο Έντιν Τζέκο και ο Ντένζελ Ντάμφρις είναι και τυπικά παίκτες της Ίντερ, με στόχο να αναπληρώσουν τα κενά των Ρομέλου Λουκάκου και Ασράφ Χακίμι.

Η Ίντερ προσπαθεί να αναπληρώσει τα κενά που δημιουργήθηκαν στη μεταγραφική περίοδο με την αποχώρηση των Ρομέλου Λουκάκου και Ασράφ Χακίμι, ανακοινώνοντας την απόκτηση των Έντιν Τζέκο και Ντένζελ Ντάμφρις.

Ο Βόσνιος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Ρόμα (η οποία θα καρπωθεί 1.500.000 του χρόνου αν η Ίντερ βγει στο Champions League) έπειτα από 6 σεζόν (η πρώτη ως δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι) και από τη στιγμή που δεν ευδοκίμησε τα τελευταία χρόνια η προσπάθεια να πάει στη Γιουβέντους, κατέληξε στο Μιλάνο. Ο 35χρονος διεθνής προέρχεται από μία κακή σεζόν με μόλις 7 γκολ στη Serie A, ωστόσο συνολικά σε αυτήν την 7ετία έχει 119 γκολ σε 260 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τους "τζιαλορόσι".

Η συμφωνία με την Αϊντχόφεν για τον Ντάμφρις έχει επέλθει εδώ και καιρό και οι δύο πλευρές κατέληξαν στα 12.500.000 συν μπόνους για τον Ολλανδό δεξιό μπακ που ξεχώρισε στο Euro 2020. Ο 25χρονος διεθνής φεύγει για πρώτη φορά εκτός συνόρων, παίζοντας στην Αϊντχόφεν στις προηγούμενες 3 σεζόν (124 παιχνίδια).

TAGS ΙΝΤΕΡ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ