SUPER LIG

Ινστανμπούλσπορ - Γαλατάσαραϊ 0-1: Ο Ικάρντι έχασε το άχαστο μετά από κομπίνα σε πέναλτι αλλά βρήκε τον τρόπο να λυτρωθεί

Ινστανμπούλσπορ - Γαλατάσαραϊ 0-1: Ο Ικάρντι έχασε το άχαστο μετά από κομπίνα σε πέναλτι αλλά βρήκε τον τρόπο να λυτρωθεί
PRINT SCREEN

Ο Μάουρο Ικάρντι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Γαλατάσαραϊ με 1-0 στην έδρα της Ινστανμπούλσπορ αφού όχι μόνο πέτυχε το νικητήριο γκολ αλλά πρωταγωνίστησε σε ασύλληπτη φάση με χαμένο πέναλτι λίγα λεπτά νωρίτερα.

Πριν από επτά χρόνια οι Μέσι και Σουάρες είχαν συνεργαστεί σε εκτέλεση πέναλτι σε Μπαρτσελόνα - Θέλτα, με τον Αργεντινό να στρώνει τη μπάλα και τον Ουρουγουανό να ακολουθεί ως τρέιλερ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας ένα από τα πιο θεαματικά γκολ που έχουν σημειωθεί από την άσπρη βούλα.

Το βράδυ της Τρίτης (26/09) δύο παίκτες της Γαλατάσαραϊ θέλησαν να κάνουν το ίδιο "τρικ" στον εκτός έδρας αγώνα με την Ινσταμπούλσπορ για το τουρκικό πρωτάθλημα, όμως η έμπνευση που είχαν δεν απέδωσε.

Ο Ακτούρκογλου εκτέλεσε το πέναλτι με πάσα και ο Μάουρο Ικάρντι ήταν εκεί για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να έχει ξαπλώσει και να είναι εξουδετερωμένος στο κέντρο της εστίας του αλλά τον Ικάρντι να "κατορθώνει" να αστοχήσει.

Ωστόσο, έξι λεπτά αργότερα, αμφότεροι βρήκαν τον τρόπο να λυτρωθούν αφού συνδυάστηκαν ξανά και αυτή τη φορά το αποτέλεσμα ήταν ευνοϊκό για την "Τσιμ Μπομ", με τον Ακτούρκογλου να βγάζει ασίστ και τον Ικάρντι να εκτελεί με ωραίο δεξί σουτ από το όριο της μεγάλης περιοχής, για να υπογράψει τη νίκη της ομάδας του με σκορ 1-0.

TAGS SUPER LIG ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ