ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίνμπομ Χουάνγκ: "Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην Ελλάδα πέφτουν κάτω και αμύνονται"

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ
Ο Ινμπόμ Χουάνγκ INTIME

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ μιλώντας σε ΜΜΕ της Νότιας Κορέας για την εμπειρία του στην Ελλάδα, ανέφερε ότι οι περισσότεροι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην Ελλάδα πέφτουν κάτω και αμύνονται χαμηλά.

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στη Νότια Κορέα για το διάλειμμα των εθνικών ομάδων και σε δηλώσεις του στην πατρίδα του, αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία του στον Ολυμπιακό.

Ο 26χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός ανέφερε ότι συχνά οι αντίπαλοι των ερυθρολεύκων αμύνονται χαμηλά και πέφτουν κάτω, ενώ σε σχέση με τη Ρωσία το παιχνίδι στο πρωτάθλημά μας είναι πιο σκληρό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ινμπόμ Χουάνγκ: "Το ποδόσφαιρο ανάμεσα σε Ρωσία και Ελλάδα είναι αρκετά διαφορετικό. σε σχέση με τη Ρωσία υπάρχουν διαφορές στην ένταση. Οι περισσότεροι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην Ελλάδα πέφτουν κάτω και αμύνονται. Υπάρχουν λοιπόν πολλές περιπτώσεις όπου κυριαρχούμε σε σχέση με τον αντίπαλο.

Πίεση και ένταση υπάρχει και στο παιχνίδι στη Ρωσία όμως εδώ υπάρχουν καταστάσεις που ο αντίπαλος θα παίξει πιο σκληρά. Στην αρχή δεχόμουν χτυπήματα και μελάνιαζα. Αυτό με βοήθησε ώστε να παίρνω πιο γρήγορα αποφάσεις".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΡΩΣΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ