ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίνμπομ Χουάνγκ: "Μίλησα με τον Ουί-Τζο πριν έρθει στον Ολυμπιακό"

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ στη διάρκεια του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη
Ο Ινμπόμ Χουάνγκ στη διάρκεια του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη EUROKINISSI

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ στις δηλώσεις του σε σελίδα της χώρας του αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, αλλά και στο πώς... έπεισε τον Ουί-Τζο Χουάνγκ.

Ο Ολυμπιακός αναβαθμίστηκε φέτος στη μεσαία γραμμή με την απόκτηση του Ίνμπομ Χουάνγκ. Ο Νοτιοκορεάτης μέσος, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει στις πρώτες του συμμετοχές στους ερυθρόλευκους αναφέρθηκε σε συνέντευξή του σε σελίδα της χώρας του στη μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

"Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίζει στο κορυφαίο επίπεδο, όπως στο Europa League. Θέλω να βελτιώσω την επαφή μου με την μπάλα, τις πάσες μου και να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής. Θέλω να μπορώ να αγωνίζομαι στο κορυφαίο επίπεδο για 90 λεπτά, χωρίς να κουράζομαι.

Όταν ήρθα στην Ελλάδα είδα τα πρώτα παιχνίδια του Ολυμπιακού από την εξέδρα, καθώς δεν είχα δικαίωμα συμμετοχής. Οι συμπαίκτες μου αντιμετώπιζαν προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να γυρίζουν την μπάλα προς πίσω, κάτι που δεν άρεσε στον κόσμο. Στοχεύω σε ένα επιθετικό ποδόσφαιρο" ανέφερε συγκεκριμένα.

Επιπλέον, σχολίασε το πώς έπεισε και τον Ουί-Τζο Χουάνγκ: "Πριν έρθει στον Ολυμπιακό ο Ουί-Τζο με ρώτησε στο τηλέφωνο. Του είπα για το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και για τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις που διαθέτει η ομάδα μας. Η συνύπαρξη με τον Ουί-Τζο θα μας βοηθήσει πολύ ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού θα βελτιωθούμε ως δίδυμο.

Η Εθνική ομάδα της Νότιας Κορέας διαθέτει πολύ καλό σύνολο υπό τις οδηγίες του Πάολο Μπέντο. Το ποδόσφαιρό της είναι ικανό να τρομάξει τους αντιπάλους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ