ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ίνγκασον: "Περίεργο το πέναλτι που πήρε ο Παναθηναϊκός, ο διαιτητής ήθελε να είναι στο προσκήνιο"

Ο Ζβερίρ Ίνγκι Ίνγκασον
Ο Ζβερίρ Ίνγκι Ίνγκασον INTIME

Ο Ίνγκι Ίνγκασον δήλωσε ότι το πέναλτι που πήρε ο Παναθηναϊκός ήταν περίεργο, τονίζοντας ότι ο Ματέου Λαόθ ήθελε να είναι στο προσκήνιο.

Ο Ζβερίρ Ίνγκι Ίνγκασον ήταν απογοητευμένος μετά τη λήξη του τελικού με τον Παναθηναϊκό, ενώ είχε παράπονα για τον Ματέου Λαόθ, καθώς θεωρεί "περίεργο" το πέναλτι που πήρε το τριφύλλι, ενώ θεωρεί ότι υπήρξαν περιπτώσεις πέναλτι, πάνω στον Ελ Καντουρί και τον Μίτριτσα για τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ίνγκασον στην COSMOTE TV: Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να ισορροπήσει το παιχνίδι: "Δεν συμφωνώ με αυτό, Ελέγξαμε πλήρως το παιχνίδι μετά το γκολ, αμύνθηκαν καλά, είχαμε τις φάσεις για να ισοφαρίσουμε. Δυστυχώς δεν καταφέραμε. Ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα μετά από ένα φτηνό πέναλτι".

Για το πόσο επηρεάζει τον ΠΑΟΚ το πέναλτι και η διακοπή: " Η φάση του πέναλτι καθορίζει το παιχνίδι. Δίνει ένα πέναλτι πολύ περίεργο. Είχαμε δύο προφανή πέναλτι, ένα στον Καντουρί και ένα στον Μίτριτσα. Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι. Μας έλειψε μόνο το γκολ. Στη συνέχεια οι φάσεις είναι εις βάρος μας. Ο διαιτητής ήθελε να είναι στο προσκήνιο. Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Παλέψαμε μέχρι τέλους, αλλά δεν πήραμε τον τίτλο".

Για τους οπαδούς: "Οι οπαδοί ήταν εξαιρετικοί έκαναν ένα μεγάλο ταξίδι για εμάς, το μόνο που μπορούμε να τους πούμε είναι συγγνώμη. Είναι δύσκολη στιγμή για εμάς και γι' αυτούς. Πρέπει να ανασυνταχθούμε το καλοκαίρι και να είμαστε δυνατότεροι στο μέλλον. Μερικές φορές στο ποδόσφαιρο χρειάζεται να υποφέρεις για να επιστρέψεις πιο δυνατός στο γήπεδο".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2022 ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ