ΠΑΟΚ

Ίνγκασον: "Μας ανέβασε επίπεδο η Ευρώπη"

Ο Ίνγκασον στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για τη Super League Interwetten.
Ο Ίνγκασον στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS

Ο Ίνγκι Ίνγκασον μίλησε για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ στο Conference League και τόνισε ότι η ομάδα του ανέβηκε επίπεδο.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον υποστήριξε πως η πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη ήταν ευκαιρία και για τον ίδιο και για τους συμπαίκτες του να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους.

"Μας ανέβασε επίπεδο", δήλωσε χαρακτηριστικά στο PAOK TV ο στόπερ του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισλανδός:

Για την φετινή πορεία της ομάδας του: "Αυτό το ταξίδι μάς πήγε σε φανταστικούς προορισμούς. Ήταν προνόμιο για μένα να ακολουθώ την ομάδα στο ταξίδι της. Θέλαμε να προχωρήσουμε ακόμη πιο μακριά. Τα δώσαμε όλα αλλά δεν καταφέραμε να περάσουμε στα ημιτελικά. Έχουμε όμως και άλλους στόχους μπροστά μας και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτούς".

Για όσα κρατά από την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ: "Μάθαμε πολλά σε αυτή τη διαδρομή. Περάσαμε και δύσκολες στιγμές. Αντιμετωπίσαμε κάποιες πολύ δυνατές ομάδες και αυτό μας ανεβάζει επίπεδο. Όταν αγωνίζεσαι σε αυτό το επίπεδο απέναντι σε ομάδες όπως η Μαρσέιγ, καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι και τόσο μακριά από αυτούς, αλλά χρειάζεσαι κάτι παραπάνω για να τους φτάσεις ώστε να έχεις την ευκαιρία να παίξεις σε έναν τελικό".

Για το γεμάτο γήπεδο και την υποστήριξη του κόσμου: "Ήταν κάτι φανταστικό. Οι άνθρωποι αυτοί ήρθαν στο γήπεδο δυο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, ήταν μαζί μας μέχρι το τέλος. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν καταφέραμε να τους χαρίσουμε τη νίκη. Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη. Έχουμε σημαντικούς στόχους μπροστά μας και όλοι μαζί μπορούμε να τους κατακτήσουμε".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE ΜΑΡΣΕΙΓ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ