ΠΑΟΚ

Ίνγκασον: "Έτοιμοι να παλέψουμε, θέλουμε να πάμε μακριά"

Ίνγκασον: "Έτοιμοι να παλέψουμε, θέλουμε να πάμε μακριά"
INTIME SPORTS

Ο Ίνγκι Ίνγκασον αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Λέφσκι Σόφιας τονίζοντας ότι εκείνος και οι συμπαίκτες πρέπει να μπουν στο γήπεδο έτοιμοι για να παλέψουν.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με την Λέφσκι Σόφιας (21/07, 20.00, Novasports 2HD).

Τους παίκτες του Δικεφάλου εκπροσώπησε ο Ίνγκι Ίνγκασον. Ο Ισλανδός αμυντικός επεσήμανε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες πρέπει να μπουν στο γήπεδο έτοιμοι για να παλέψουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την εξαιρετική περσινή πορεία στην Ευρώπη και αν υπάρχει έξτρα κίνητρο καθώς και για το μήνυμα που θέλει να στείλει για τη νέα σεζόν: "Είχαμε πολλές ωραίες στιγμές πέρσι στην Ευρώπη. Γράψαμε ιστορία για το σύλλογο. Φυσικά και θέλουμε και φέτος να προχωρήσουμε και να το πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Πρέπει να πάμε όμως βήμα-βήμα. Έχουμε δύσκολο αντίπαλο μπροστά μας και μετά τον επαναληπτικό στην Τούμπα. Έτσι θα πρέπει να σκεφτούμε έχοντας στο μυαλό μας, να προχωρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε".

Για το γεγονός ότι πλέον ειναι εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ και τις πρώτες εικόνες του από τη νέα ομάδα: "Είναι ακόμα πολύ νωρίς σε αυτό το νέο πρότζεκτ. Δουλεύουμε μαζί εδώ και τέσσερις εβδομάδες. Έρχονται συνεχώς παίκτες και ακόμα έχουμε αφίξεις στην ομάδα. Ο ρόλος μας είναι τέτοιος που θα πρέπει να τους βοηθήσουμε να προσαρμοστούν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Να μπορέσουμε να τους μεταδώσουμε, τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτήν την ομάδα και στη συνέχεια, να ωριμάσουμε μαζί. Ενδεχομένως, η ένταση να είναι λίγο παραπάνω σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, μπορούμε να το δούμε και από τα φιλικά. Η ενέργεια, η διάθεση, είναι λίγο μεγαλύτερη. Θα πρέπει κάθε μέρα να προσθέτουμε κάτι. Δεν περιμένουμε ότι θα παίξουμε αύριο το πιο εντυπωσιακό ποδόσφαιρο που μπορούμε, παρόλα αυτά, θα πρέπει να προσαρμοστούμε. Θα πρέπει να υποφέρουμε όλοι μαζί και θα ωριμάζουμε μέρα με τη μέρα».

Για το τι περιμένει από τα ματς με την Λέφσκι: "Στην Ευρώπη δεν υπάρχουν ποτέ εύκολα παιχνίδια. Ειδικά όταν παίζεις εκτός έδρας, θα πρέπει να περιμένεις πάντα δύσκολα παιχνίδια. Έτσι θα είναι και αυτό με τη Λέφσκι. Θα έχει την υποστήριξη των φιλάθλων της, δε θα πρέπει να παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο. Δε θα πρέπει να ξεχάσουμε τι συνέβη πέρσι σε εμάς στην Ιρλανδία στην αρχή. Θα πρέπει να μπούμε με τη λογική, ότι θα πρέπει να παλέψουμε. Η Λέφσκι είναι μια ομάδα, η οποία στηρίζεται στο δυνατό παιχνίδι και στα φυσικά προσόντα των παικτών της. Δεν έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρσι. Έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει πως έχει ρυθμό. Φυσικά και εμείς, θα θέλουμε να κυριαρχήσουμε, να επιβάλλουμε το δικό μας στυλ παιχνιδιού, αλλά σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να παλέψουμε και να παρουσιαστούμε όπως αρμόζει σε ένα τέτοιο παιχνίδι".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ