ΤΟΥΡΚΙΑ

Ινφαντίνο για τα επεισόδια στο Τράμπζονσπορ - Φενέρμπαχτσε: "Οι δράστες να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους"

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο
Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο 2022 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER, FILE

Τα αιματηρά επεισόδια στην αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ με τη Φενέρμπαχτσε προκάλεσαν και την παρέμβαση του προέδρου της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος με δήλωσή του αναφέρθηκε σε απαράδεκτα γεγονότα.

Τον γύρο του κόσμου έχουν κάνει τα επεισόδια μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στην Τράμπζονσπορ και τη Φενέρμπαχτσε. Οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν εντός, αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου, έχουν σοκάρει τους πάντες.

Μάλιστα, τα γεγονότα προκάλεσαν και την παρέμβαση του προέδρου της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος εξέδωσε δήλωση μέσω των social media.

"Η βία που είδαμε μετά το ματς ανάμεσα στην Τράμπζονσπορ και τη Φενέρμπαχτσε είναι απολύτως απαράδεκτη, εντός και εκτός γηπέδου, δεν έχει θέση στο άθλημα και την κοινωνία μας.

Το έχω πει στο παρελθόν και θα το πω και τώρα. Χωρίς εξαίρεση, στο ποδόσφαιρο, όλοι οι παίκτες πρέπει να ασφαλείς ώστε να παίζουν το παιχνίδι που φέρνει χαρά σε τόσους ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη.

Καλώς όλες τις αρμόδιες αρχές να διασφαλίσουν ότι αυτό θα γίνει σεβαστό σε όλα τα επίπεδα και οι δράστες των συγκλονιστικών γεγονότων στην Τραπεζούντα να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους" ανέφερε συγκεκριμένα στη δήλωσή του.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ SUPER LIG ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ