Iμπραχίμοβιτς: “Ο Ρονάλντο, το φαινόμενο, παραμένει ο καλύτερος στην ιστορία του ποδοσφαίρου”

Ούτε Μέσι, ούτε Κριστιάνο! Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς κλήθηκε να καταθέσει την άποψή του για τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών στον κόσμο της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς και απάντησε δίχως δεύτερη σκέψη τον Βραζιλιάνο Ρονάλντο, αιτιολογώντας την άποψή του.
Λίγοι παίκτες μπορούν να διεκδικούν τον τίτλο του κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών στο χώρο του ποδοσφαίρου και δύο εξ αυτών αγωνίζονται ακόμη, οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να γυρίζει ωστόσο την πλάτη τόσο στον Αργεντινό όσο και στον Πορτογάλο σούπερ σταρ.
Ο σπουδαίος παλαίμαχος φορ και νυν παράγοντας της Μίλαν δέχτηκε ερώτηση στο πλαίσιο τηλεοπτικής εκπομπής της πατρίδας του για τον καλύτερο παίκτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου και εκεί ψήφισε δαγκωτό τον Βραζιλιάνο Ρονάλντο.
“Για μένα, ο Ρονάλντο το Φαινόμενο, ήτανκαι παραμένει ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, αλλά για μένα, είναι ο νούμερο ένα.
Το Instagram ή το YouTube δεν υπήρχαν. Πήγαινα στη βιβλιοθήκη, έψαχνα για video, κρυβόμουν για να παρακολουθήσω τις ντρίμπλες και τις κινήσεις του.
Ήθελα να μάθω αυτά τα κόλπα. Κάπως έτσι κατέληξα να χτίσω το δικό μου αγωνιστικό στιλ, μέσω του Μοχάμεντ Άλι και του Ρονάλντο”, τόνισε αρχικά ο Σουηδός παλαίμαχος στράικερ για να προσθέσει με νόημα:
“Παρακολουθούσα τον Μοχάμεντ Άλι στην τηλεόραση. Τότε, η τηλεόραση δεν ήταν έγχρωμη. Ήταν όλα ασπρόμαυρα. Παρακολουθούσα πώς μιλούσε, πώς συμπεριφερόταν. Δεν ήταν αλαζόνας. Ως παιδί, ήθελα αμέσως να μάθω ποιος ήταν.
Είπα στον εαυτό μου: Θέλω να γίνω σαν αυτόν, αλλά στο ποδόσφαιρο. Άρχισα να παρακολουθώ τους αγώνες και τότε ήταν που είδα τον Ρονάλντο για πρώτη φορά”.