ΜΙΛΑΝ

Ιμπραχίμοβιτς: "Ούτε στα 39 μου μπορούν να με σταματήσουν"

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic celebrates his goal against Bologna during the Serie A soccer match between AC Milan and Bologna at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Monday, Sept. 21, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Zlatan Ibrahimovic celebrates his goal against Bologna during the Serie A soccer match between AC Milan and Bologna at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Monday, Sept. 21, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πιστεύει πολύ στον εαυτό και στις ικανότητές του, έστω και αν είναι 39 ετών. Ο Σουηδός φορ έκανε δηλώσεις μετά τον θρίαμβο επί της Ίντερ και αποθέωσε τον... εαυτό του.

Τι και αν είναι κλεισμένα 39 ετών. Τι και αν βρίσκεται στη δύση της καριέρας του. Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί και να κρίνει μεγάλα παιχνίδια όπως το ντέρμπι της Μίλαν με την Ίντερ (2-1).

Ο Σουηδός φορ έκανε δηλώσεις μετά τον θρίαμβο των ροσονέρι και αποθέωσε τον... εαυτό του, λέγοντας πως παρά την ηλικία του κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει. Κανείς δεν περίμενε τίποτα λιγότερο από τον "Ίμπρα".

"Εδώ και τέσσερα χρόνια δεν είχαμε νικήσει σε ντέρμπι. Ήμουν διψασμένος γι' αυτό το παιχνίδι. Λόγω του κορονοϊού ήμουν δυο εβδομάδες κλεισμένος στο σπίτι και το περίμενα πώς και πώς. Είχα χάσει λίγο την αίσθηση της γεύσης, αλλά κανείς δεν θα με σταματούσε από το να αγωνιστώ.

Νιώθω πιο ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής σε σχέση με δέκα χρόνια πριν. Αν είχα την ίδια φυσική κατάσταση, κανείς δε θα μπορούσε να με σταματήσει . Βέβαια, ούτε και τώρα, που είμαι 39, μπορούν να με σταματήσουν", δήλωσε ο Ιμπραχίμοβιτς.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ