ΜΙΛΑΝ

Ιμπραχίμοβιτς: Μυϊκό πρόβλημα για τον Σουηδό, χάνει σίγουρα το ντέρμπι με την Νάπολι

Ιμπραχίμοβιτς: Μυϊκό πρόβλημα για τον Σουηδό, χάνει σίγουρα το ντέρμπι με την Νάπολι
@2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς επέστρεψε τραυματίας στην Ιταλία μετά από τις διεθνείς υποχρεώσεις του με την εθνική Σουηδίας, με ένα μυϊκό πρόβλημα στο δεξιό μηρό να τον θέτει νοκ-άουτ από το ντέρμπι με την Νάπολι και αμφίβολο για τα επόμενα ματς.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πήρε χρόνο συμμετοχής στο πρόσφατο ματς της Σουηδίας με το Βέλγιο για τα προκριματικά του Euro 2024, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 73ο λεπτό αντί του Αλεξάντερ Ίσακ, ωστόσο στο αμέσως επόμενο παιχνίδι των Σκανδιναβών (5-0 επί του Αζερμπαϊτζάν) έμεινε εκτός αποστολής.

Αυτό μόνο τυχαίο δεν ήταν, με τον 41χρονο επιθετικό να επιστρέφει στην Ιταλία μετά από το φινάλε των υποχρεώσεών του με τη φανέλα με το εθνόσημο και να υποβάλλεται σε σειρά ιατρικών εξετάσεων για λογαριασμό της Μίλαν, που έδειξαν μυϊκό πρόβλημα στον δεξιό μηρό.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει ακριβής εκτίμηση του μεγέθος του προβλήματος και η κατάστασή του θα αξιολογείται κάθε εβδομάδα, ωστόσο αυτό που αναφέρουν κατηγορηματικά τα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα είναι πως δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Στέφανο Πιόλι για το εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Νάπολι την ερχόμενη Κυριακή (02/04, 21:45).

Σύμφωνα με την ιστοστοσελίδα "Milannews.it", το διάστημα της απουσίας του από τα γήπεδα θα είναι τουλάχιστον για δύο εβδομάδες.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ