ΜΙΛΑΝ

Ιμπραχίμοβιτς για ΛεΜπρόν: "Δεν μου αρέσει άνθρωποι με στάτους να μιλούν για πολιτικά"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μίλαν απέναντι στην Κροτόνε για την Serie A
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μίλαν απέναντι στην Κροτόνε για την Serie A Ⓒ 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με συνέντευξή του στο σουηδικό Discovery+ μίλησε για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και εξέφρασε μία αμφιλεγόμενη άποψη για την πολιτική δράση του σταρ των Λέικερς.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι γνωστός για τον ενδιαφέρον του για τα πολιτικά. Ο σταρ των Λέικερς παίρνει συχνά θέση για ζητήματα κοινωνικής δικαιοσύνης, όπως και για πολλά πολιτικά ζητήματα που αφορούν τις ΗΠΑ.

Με τη στάση του ΛεΜπρόν δεν φαίνεται να συμφωνεί ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Ο Σουηδός στράικερ της Μίλαν σε συνέντευξή του στο σουηδικό Discovery+ τόνισε ότι δεν του αρέσει άνθρωποι με συγκεκριμένο στάτους να μιλούν για τα πολιτικά.

"Ό,τι κάνει είναι εκπληκτικό, αλλά δεν μου αρέσει άνθρωποι με συγκεκριμένο στάτους να μιλούν για πολιτικά. Κάνε ό,τι είσαι καλός. Παίζω ποδόσφαιρο, επειδή είμαι ο καλύτερος σε αυτό. Αν ήμουν πολιτικός θα μιλούσα για πολιτικά. Είναι το πρώτο λάθος που κάνουν οι διάσημοι. Νομίζω είναι καλύτερο να μείνεις μακριά από αυτά τα θέματα και να παραμείνεις σε αυτά που είσαι καλός" ανέφερε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή. Ο Ζλάταν γι' ακόμη μία φορά τόνισε ότι ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο είναι ο καλύτερος στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

"Πάντα θα το λέω. Ο Ρονάλντο είναι το ποδόσφαιρο. Ο τρόπος που κινούταν, τα πάντα. Από την οπτική μου, είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου" σχολίασε ο Σουηδός σταρ.

Photo credits: ⓒ 2021 Antonio Calanni/Associated Press

TAGS ΜΙΛΑΝ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΛΕΙΚΕΡΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ