ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ

Ιμπραχίμοβιτς: Η απόλυτη συγκίνηση στο "Σαν Σίρο", λύγισε ο Ζλάταν και οι συμπαίκτες του

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο Μίλαν - Βερόνα
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο Μίλαν - Βερόνα 2023 AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η απόλυτη συγκίνηση κυριάρχησε στο Σαν Σίρο, με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να ανακοινώνει το τέλος της καριέρας του με δάκρυα στα μάτια. Λύγισαν και οι συμπαίκτες του.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην τελετή που διοργάνωσε προς τιμήν του η Μίλαν ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο και έτσι μπήκε ο επίλογος σε μία μεγαλειώδη καριέρα.

Οι στιγμές σε αυτή την τελετή ήταν ανατριχιαστικές. Οι ροσονέρι πρόβαλαν VIDEO αφιερωμένο στον 41χρονο Σουηδό επιθετικό, με τον ίδιο να μην μπορεί να συγκρατήσει και τα δάκρυά του.

Μπροστά σε αυτή την συγκινητική στιγμή, με το "Σαν Σίρο" να "σείεται" από το χειροκρότημα, οι συμπαίκτες του λύγισαν επίσης, με την κάμερα να πιάνει τον Τονάλι.

Η τελετή ήταν φαντασμαγορική. Ο Ιμπραχίμοβιτς μπήκε στο γήπεδο σ' ένα κόκκινο χαλί, ενώ οι οπαδοί των ροσονέρι σχημάτισαν κορεό, το οποίο έγραφε "god-bye". Με αυτόν τον τρόπο έκαναν λογοπαίγνιο, επειδή αρκετές φορές ο ίδιος χαρακτηριζόταν ως Θεός.

Ιμπραχίμοβιτς: Η απόλυτη συγκίνηση στο "Σαν Σίρο", λύγισε ο Ζλάταν και οι συμπαίκτες του
@2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Επιπλέον, η διοίκηση χάρισε τον συγκινημένο Ζλάταν μία φανέλα της Μίλαν με το όνομά του, έχοντας παράλληλα τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών.

TAGS ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ