ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιμπάρμπο: "Έχω πρόταση από Παναθηναϊκό και Βαλένθια"

Ιμπάρμπο: "Έχω πρόταση από Παναθηναϊκό και Βαλένθια"

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στην Κολομβία υποστήριξε πως έχει στα χέρια του προτάσεις από Παναθηναϊκό και Βαλένθια καθώς η Κάλιαρι θέλει να τον παραχωρήσει.

Τον Γενάρη προτάθηκε στην ΑΕΚ αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε και ο 26χρονος Βίκτορ Ιμπάρμπο επέστρεψε στην πατρίδα του την Κολομβία και την Ατλέτικο Νασιονάλ.

Ο διεθνής επιθετικός αποκάλυψε μιλώντας σε ραδιόφωνο της Κολομβίας, και συγκεκριμένα στο "A LA CARTA" πως έχει πρόταση στα χέρια του από τον Παναθηναϊκό και την Βαλένθια καθώς η Κάλιαρι θέλει να τον πουλήσει και όχι να τον παραχωρήσει δανεικό όπως έγινε με την Ρόμα και την Γούοτφορντ.

Ο Ιμπάρμπο είπε χαρακτηριστικά σε ερώτηση που του έγινε για το μέλλον του: "Υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται. Η Κάλιαρι θέλει να με παραχωρήσει με κανονική μεταγραφή.Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλές προτάσεις, όπως από τον Παναθηναϊκό και τη Βαλένθια"

Ο δανεισμός του στην Ατλέτικο Νασιονάλ λήγει το καλοκαίρι και η Κάλιαρι, στην οποία έχει συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια θέλει να τον πουλήσει. Οι Ιταλοί θέλουν να τον παραχωρήσουν με κανονική μεταγραφή και όχι ως δανεικό όπως τα προηγούμενα χρόνια στη Ρόμα και στη Γουότφορντ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ