ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ

Ιμόμπιλε: "Όνειρο να είμαι αρχηγός της Ιταλίας, ακόμη πονάει η ήττα από την Βόρεια Μακεδονία"

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας σε ημιτελικό του Nations League κόντρα στην Ισπανία | 15 Ιουνίου 2023
Ο Τσίρο Ιμόμπιλε πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας σε ημιτελικό του Nations League κόντρα στην Ισπανία | 15 Ιουνίου 2023 @2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Το ματς του Σαββάτου (21:45, Novasports 1HD κόντρα στην Βόρεια Μακεδονία είναι ιδιαίτερο για τον Τσίρο Ιμόμπιλε, αφενός γιατί θα αγωνιστεί φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού και αφετέρου γιατί φέρνει άσχημες θύμησες από το ματς που άφησε την Ιταλία έξω από το περασμένο Μουντιάλ.

Η εθνική Ιταλίας αντιμετωπίζει το βράδυ του Σαββάτου (9/9, 21:45, Novasports 1HD) την Βόρεια Μακεδονία για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024 και το ματς αυτό είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό για τον Τσίρο Ιμόμπιλε.

Ο φορ της Λάτσιο είναι από τους πλέον μπαρουτοκαπνισμένους με τη φανέλα με το εθνόσημο έχοντας αγωνιστεί σε 56 ματς κα έχοντας σκοράρει 16 φορές, ωστόσο σε αυτό το παιχνίδι θα έχει την μεγάλη τιμή να αγωνιστεί ως αρχηγός, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να του δίνει το χρίσμα στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο της σκουάντρα ατζούρα.

"Είκοσι χρόνια πριν ως έφηβος ήλπιζα να παίξω στην εθνική ομάδα, όμως το να γίνω αρχηγός της εθνικής ομάδας ήταν ένα φανταστικό όνειρο.

Τώρα έγινε πραγματικότητα με τη βοήθεια των συμπαικτών μου επειδή χάρη σε αυτούς έγινε αυτή η ανακήρυξη, είδαν σε εμένα αυτό που μπορώ να δώσω και είμαι ευτυχισμένος", τόνισε αρχικά ο Ιμόμπιλε, για να προσθέσει με νόημα:

"Στο ματς με την Βόρεια Μακεδονία βίωσα την πιο οδυνηρή ήττα στην καριέρα μου. Ακόμα περισσότερο και από την ήττα από την Ελβετία, επειδή προερχόμασταν από μία όμορφη στιγμή και από ξεχωριστές χαρές".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ