REX TIPS

Ημέρα για γκολ: Άγγλοι και Ολλανδοί μπαίνουν στη μάχη του Euro

Ο Τζακ Γκρίλις με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας
Ο Τζακ Γκρίλις με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας © 2021 CARL RECINE/ASSOCIATED PRESS

Στην μάχη του Euro μπαίνουν οι Άγγλοι και οι Ολλανδοί και ο Rex μοιράζεται τις σκέψεις του για τα ματς.

Γεια, είμαι ο Rex και όπως πλέον έχετε καταλάβει, συνδυάζω γνώση με όσφρηση και το τελευταίο διάστημα έχω εκπαιδευτεί να "μυρίζω" τα γκολ. Σήμερα Κυριακή, καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας, είναι ημέρα για πολλά γκολ. Ειδικά στα παιχνίδια των 16.00 και των 22.00 που έρχονται τα βαριά χαρτιά, θα δούμε πολλά τέρματα. Πω πω, είμαι πολύ χαρούμενος, δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσουν τα ματσάκια!

Μονομαχία γεμάτη ποιότητα

Στις 16.00 μπαίνουν στην μάχη τα "λιοντάρια". Διάβασα και έμαθα πως πάντοτε οι Άγγλοι βρίσκουν έναν τρόπο και στο τέλος τα καταστρέφουν όλα, όμως για όλα υπάρχει η πρώτη φορά και φέτος το Euro θα είναι διαφορετικό. Αφήστε που τους υποστηρίζω και εγώ, που είμαι γουρλής. Δεν είναι όμως τυχαία ομάδα η Κροατία. Το 2018 έφτασε στον τελικό του Μουντιάλ και από εκείνη την ομάδα, μπορεί να λείπουν οι Ράκιτιτς και Μάντζουκιτς, όμως το ταλέντο παραμένει. Στο Γουέμπλεϊ θα παίξουν σήμερα ποδοσφαιριστές που δεν κρατιούνται, που δεν είναι εύκολο να τους σταματήσουν οι αντίπαλες άμυνες.

Μάουντ, Ράσφορντ, Στέρλινκ, Κέιν οι Άγγλοι, Μόντριτς, Πέρισιτς, Κράμαριτς, Ρέμπιτς οι Κροάτες. Το over 2,5 στη Stoiximan προσφέρεται στο 2,30.

Με το παιχνίδι των 19.00, Αυστρία - Βόρεια Μακεδονία, δεν θα ασχοληθώ. Φυσικά και θα το παρακολουθήσω, για να έχω πλήρη γνώση και άποψη για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Εύκολος όμιλος, ταλέντο αλλά και αμυντικές αδυναμίες

Στις 22.00 όμως μπαίνουν στην μάχη οι Ολλανδοί. Θεωρητικά βρίσκονται στον πιο εύκολο όμιλο, στον τρίτο μαζί με Αυστρία, Βόρεια Μακεδονία και Ουκρανία. Έχουν το πλεονέκτημα πως θα δώσουν και τα τρία παιχνίδια στο Άμστερνταμ. Όμως αυτό το τουρνουά το παρακολουθώ με έναν σκοπό. Όχι, ψέματα. Με δύο σκοπούς! Να γλιτώσω από λάθη τον φίλο μου τον Αλέξανδρο, αλλά και να μπω στο μάτι των φίλων του. Είδα το φιλικό που έδωσαν οι Ολλανδοί με τους Σκωτσέζους, διάβασα ρεπορτάζ και αρνητικά σχόλια για τον προπονητή τους, Ντε Μπουρ και έχω πλήρη άποψη.

Οι Ολλανδοί μεσοεπιθετικά είναι δυνατοί, θα βάλουν πολλά τέρματα στην διοργάνωση, όμως πίσω υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Δύο γκολ τους έβαλαν στο φιλικό οι Σκωτσέζοι και έφεραν 2-2 σε παιχνίδι, που οι αντίπαλοι τους κατέβηκαν με στόχο το 0-0. Οι Ουκρανοί ασφαλώς και έχουν μεγαλύτερο επιθετικό ταλέντο από τους Σκωτσέζους και θα παίξουν πιο επιθετικά.

Σας ενημέρωσα από την αρχή, σήμερα είναι ημέρα για γκολ. Στο παιχνίδι Ολλανδία-Ουκρανία το over 2,5 στη Stoiximan προσφέρεται στο 2,18.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS REX TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ