ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ηλιούπολη - Λαμία 0-3: Άνετα με τριάρα πήρε το εισιτήριο για τη φάση των 16 του Κυπέλλου

Οι παίκτες της Λαμίας πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Ηλιούπολη για το Κύπελλο Ελλάδας.
Οι παίκτες της Λαμίας πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Ηλιούπολη INTIME

Η Λαμία δεν είχε πρόβλημα απέναντι στην Ηλιούπολη, πήρε τη νίκη με 3-0 και προχώρησε στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Πρωταγωνιστής ο Τσούκαλος που πέτυχε δύο γκολ.

Η Λαμία δεν συνάντησε εμπόδιο στην αναμέτρηση κόντρα στην Ηλιούπολη για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα της Φθιώτιδας επικράτησε 3-0 της Ηλιούπολης και πήρε το εισιτήριο για τη φάση των 16 της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου άνοιξε από νωρίς το σκορ, συγκεκριμένα στο 13ο λεπτό με κεφαλιά του Τσούκαλου έπειτα από σέντρα του Προβυδάκη.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν δύο τα τέρματά τους στο 56' ξανά με τον Τσούκαλο, έπειτα από σέντρα του Μανουσάκη. Στο 64ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ξαναμπούν στο παιχνίδι, όμως ο Κράσι δεν κατάφερε να νικήσει τον Σαράνοφ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μαζουλουξής 90+3', με τους Φθιώτες να πανηγυρίζουν την πρόκριση.

ΓΣ Ηλιούπολης (Βαγγέλης Χαντές): Τσάκαλος, Πολίτης, Μπουσάι, Ρέτζο, Τσατσαρής, Μαλάϊ, Γάγγος, Ταβάρες, Ντινιωτάκης, Ζέλο, Λάμπι

ΠΑΣ Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Μαζουλουξής, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Προβυδάκης, Τζανδάρης, Γκέντσογλου, Τιρόνε, Ελευθεριάδης, Μανουσάκης, Τσούκαλος

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης φάσης

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ