ΑΕΚ

Ηλιόπουλος σε Ρότα: “Θα μείνεις στην ΑΕΚ τέσσερα χρόνια, γιατί το αξίζεις και είσαι πολεμιστής”

Ο Μάριος Ηλιόπουλος και ο Λάζαρος Ρότα στην υπογραφή του νέου συμβολαίου του Έλληνα μπακ AEK FC

Με έναν επικό διάλογο ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριο Ηλιόπουλο, και στον Λάζαρο Ρότα σφραγίστηκε το νέο συμβόλαιο του 28χρονου διεθνούς Έλληνα μπακ μέχρι το 2030.

Τη φανέλα της ΑΕΚ μέχρι το 2030 θα συνεχίσει να φοράει ο Λάζαρος Ρότα, όπως σάς είχε πληροφορήσει το SPORT24 από τις 7 Νοεμβρίου.

Ο διεθνής μπακ έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Ένωση, καθώς το προηγούμενη έληγε τον Ιούνιο του 2026.

Όπως σε κάθε ανανέωση ή μεταγραφή, έτσι και σε αυτή, ο Μάριος Ηλιόπουλος έδωσε το “παρών” στις υπογραφές, με τον ιδιοκτήτη της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον 28χρονο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως θέλει να παραμείνει ο Ρότα στον Δικέφαλο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ώστε να γίνει σύμβολο της ομάδας, ενώ από τη μεριά του ο Έλληνας αμυντικός τον ευχαρίστησε και δήλωσε πως θα δώσει τα πάντα προκειμένου να κατακτήσει η ΑΕΚ τρόπαια.

Αναλυτικά ο διάλογος μεταξύ Μάριου Ηλιόπουλου και Λάζαρου Ρότα

Μάριος Ηλιούπουλος: “Είσαι στην ΑΕΚ πια 4,5 χρόνια; Μικρός είσαι. Θα καθίσεις τουλάχιστον άλλα τέσσερα χρόνια, αυτά που κλείσαμε μαζί, τα οποία τα αξίζεις γιατί είσαι πολεμιστής, γιατί είσαι άνθρωπος που αυτό που κάνεις το κάνεις με πολύ πάθος, με πολλή επιμονή και είσαι ένας πραγματικός μονομάχος, όχι μόνο στην αρένα μας, αλλά σε όλα τα γήπεδα που παίζεις.

Ο Θεός να σε έχει καλά. Γενικά σε έχει καλά, γιατί δεν βλέπω να έχεις και τραυματισμούς. Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνεις. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη σημερινή ημέρα και προφανώς το μέλλον σου δεν πρόκειται ποτέ να το φρενάρουμε.

Είσαι ένας άξιος παίκτης, αλλά προσωπική μου επιθυμία είναι να γίνεις και εσύ ένα από τα σύμβολα της ομάδας μας που άφησαν ιστορία με πολλά χρόνια αγάπης, με πολλά χρόνια πάθους και ενδιαφέροντος για αυτό τον μεγάλο σύλλογο, για τη δική μας ομάδας, για την ΑΕΚάρα μας”.

Λάζαρος Ρότα: “Θα ήθελα να πω και εγώ δύο λόγια. Όπως σου είπα και πριν πρόεδρε, σου είμαι ευγνώμων και γενικά σε όλη την ομάδα. Στόχος μου είναι να φέρουμε στην ΑΕΚ τρόπαια.

Είμαι γεννημένος νικητής, θέλω να κερδίζω πάντα, θέλω το καλύτερο και για αυτό θα προσπαθήσω και θα βάλω το 100% του εαυτού μου για να το καταφέρουμε. Πάντα θα προσπαθώ να δίνω τον εαυτό μου για την ομάδα”.

Μάριος Ηλιόπουλος: “Όμως, τώρα είμαστε στις υπογραφές, στα τυπικά. Το μυστικό που είπαμε μεταξύ μας, θα το πούμε όταν έρθει η ώρα. Αυτό που μοιραστήκαμε θα το πούμε όταν έρθει η ώρα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ