Ιδιαίτερο βάρος στην τακτική

Ιδιαίτερο βάρος στον τομέα της τακτικής έδωσε ο Γιάννης Ματζουράκης, στην προπόνηση της Πέμπτης
Συγκεκριμένα, ζήτησε από τους παίκτες του προσοχή και συγκέντρωση, ενώ επίσης επέμεινε στο συνεχές πρέσινγκ και στη γρήγορη εναλλαγή της μπάλας.
Οι Αρβανίτης, Ισσά, Πίτσο και Μπεμπής, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Ατομική προπόνηση υπό τις οδηγίες του Φανούρη Πατηνιώτη έκαναν οι τερματοφύλακες.
Με προπόνηση που θα γίνει αύριο το πρωί στις 11 στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο οι παίκτες του ΟΦΗ θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα του Σαββάτου. Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Γιάννης Μαντζουράκης θα επιλέξει τους παίκτες που θα περιληφθούν στην αποστολή.
Ο Ματζουράκης, μετά το τέλος της προπόνησης προέβη στην εξής δήλωση: ”
Αντιμετωπίζουμε την πιο ανταγωνιστική ομάδα της Ελληνικής Περιφέρειας, που έχει δείξει ότι μπορεί και κοντράρει και τις μεγάλες ομάδες κι αυτό είναι ενδεικτικό των δυσκολιών που μας περιμένουν“.