ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Ζάμαλεκ του Ζεσουάλδο Φερέιρα αποσύρεται από το πρωτάθλημα Αιγύπτου λόγω διαιτησίας

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα INTIME

Ο πρόεδρος της Ζαμάλεκ, Μορτάδα Μανσούρ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα αποσύρεται από το αιγυπτιακό πρωτάθλημα διαμαρτυρόμενη για τη διαιτησία.

Η ισοπαλία της Ζάμαλεκ με την Ελ Νταχλέγια (1-1) προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου της ομάδας, Μορτάδα Μανσούρ, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρηση της ομάδα από το πρωτάθλημα της Αιγύπτου.

Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα έμεινε στο -5 από την πρωτοπόρο Αλ Αχλί. Ο πρόεδρος της ομάδας είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία και αυτός είναι ο λόγος της αποχώρησης της από το πρωτάθλημα.

"Δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε να συμμετέχουμε σε αυτή την φάρσα που έχει στήσει η διαιτησία και εκτελούν οι διαιτητές ώστε να δώσουν το πρωτάθλημα στην αιώνια μας αντίπαλο", ανέφερε χαρακτηριστικά για το θέμα της διαιτησίας.

Παράλληλα επιτέθηκε και προς την ομάδα του ανακοινώνοντας πρόστιμο 20% στον μισθό των ομάδων του. "Αποφασίσαμε να βάλουμε πρόστιμο σε κάθε παίκτη στο 20% του μισθού τους. Αποφασίσαμε να αναστείλουμε τους Αχμέντ Φατούχ και Αμπνταλάχ Γκομά πριν τους πουλήσουμε".

Να σημειωθεί ότι και το μέλλον του Πορτογάλου πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού είναι υπ' ατμόν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ