ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η ξεχωριστή συγγνώμη του Γιαννίκογλου προς Κάρολαϊν, Γιακουμάκη, Τοπαλούδη και Δήμητρα

Ο Μάκης Γιαννίκογλου στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδας.
Ο Μάκης Γιαννίκογλου στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI SPORTS

Ο τερματοφύλακας της Σούντουβα, Μάκης Γιαννίκογλου, έστειλε το δικό του μήνυμα και τη συγγνώμη του για τα θύματα των αποτρόπαιων εγκλημάτων, όπως η Κάρολαϊν, η Δήμητρα της Λέσβου, ο Βαγγέλης Γιακουμάκης και η Ελένη Τοπαλούδη.

Σε μία κίνηση άξια χειροκροτήματος και θαυμασμού προχώρησε ο τερματοφύλακας της Σούντουβα, Μάκης Γιαννίκογλου, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στο τέλος της αναμέτρησης απέναντι στην Νταϊνάβα.

Συγκεκριμένα, αφού ολοκληρώθηκε το παιχνίδι αποχώρησε απ' το γήπεδο φορώντας ένα μπλουζάκι, το οποίο έγραφε "Β. Γιακουμάκη, Ε. Τοπαλούδη, Δήμητρα, Κάρολαϊν, καλό ταξίδι και συγγνώμη".

Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να αποχαιρετήσει τα παραπάνω θύματα αποτρόπαιων εγκλημάτων και παράλληλα ως μέλος της κοινωνίας που γεννά τέτοια φαινόμενα ζήτησε συγγνώμη.

Ο πρώην τερματοφύλακας των Ηρακλή, ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΚ ανέβασε τη φωτογραφία του στα social media γράφοντας παρόμοιο μήνυμα: "Β.Γιακουμακης, Ε.Τοπαλουδη, Δήμητρα, Καρολαϊν, καλό ταξίδι και συγγνώμη από όλους εμάς που αποτελούμε αυτή την κοινωνία!".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ