ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η χαμένη ευκαιρία του “Κάρα”

INTIME SPORTS

Είναι γνωστό ότι ο Γιώργος Καραγκούνης στο γήπεδο τα δίνει όλα και για 90 λεπτά δεν σκέφτεται τίποτε άλλο από το πως θα βοηθήσει την ομάδα του.

Κάπως έτσι, θα θυμάστε έχασε την ευκαιρία να παίξει στον τελικό του θριάμβου της εθνικής μας ομάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πορτογαλίας το 2004, αφού είχε δεχθεί κίτρινη κάρτα στον συγκλονιστικό ημιτελικό με την Τσεχία.

Την Τετάρτη, από μια ακόμα κίτρινη κάρτα στο Καζάν, ο «Κάρα» έχασε την ευκαιρία να γράψει ιστορία σε ένα σπουδαίο ματς. Να συμπληρώσει 100 ευρωπαϊκές συμμετοχές (σε συλλογικό επίπεδο, αφού σε εθνικό τις έχει ήδη ξεπεράσει) και να τις γιορτάσει κόντρα σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη, την Μπαρτσελόνα.

Ο άσος του Παναθηναϊκού στη Ρωσία έφτασε τις 99 συμμετοχές στα ευρωπαϊκά κύπελλα, οι 60 στο Τσάμπιονς Λιγκ και οι 39 στο ΟΥΕΦΑ. Από αυτά τα ματς, η πλειοψηφία (76) είναι με τον Παναθηναϊκό, ενώ μετράει και 7 αγώνες με την Ίντερ και άλλους 16 με την Μπενφίκα.

Την κατοστάρα αναμένεται να την πιάσει στην Κοπεγχάγη, αλλά θα ήταν ξεχωριστό να φτάσει αυτό το ρεκόρ κόντρα στην Μπαρτσελόνα σε ένα κορυφαίο ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ