STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η βράβευση του Τσιμίκα από τον ΠΣΑΠ και τα γέλια με τον Σακίρι

Ο Τσιμίκας παίρνει βραβείο του ΠΣΑΠ από τον Σακίρι
Ο Τσιμίκας παίρνει βραβείο του ΠΣΑΠ από τον Σακίρι LIVERPOOL INSTAGRAM VIDEO

Ο Σακίρι έκανε... έκπληξη στον Τσιμίκα, δίνοντας του το βραβείο του πολυτιμότερου Έλληνα παίκτη της Super League Interwetten για τη σεζόν 2019/20. Δείτε το VIDEO.

Ο Ολυμπιακός σάρωσε στα βραβεία του ΠΣΑΠ για τη σεζόν 2019-20. Φυσικά από αυτά δεν θα μπορούσε να λείπει το όνομα του Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος εξαργύρωσε την περσινή του εξαιρετική χρονιά στους ερυθρόλευκους με μεταγραφή στην πρωταθλήτρια Αγγλίας Λίβερπουλ.

Μέσω της ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Super League 1, ο διεθνής αριστερός μπακ αναδείχθηκε "Καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής για τη σεζόν 2019/2020", ενώ ήταν μέσα και στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος.

Ο Τσιμίκας βγήκε στη "NOVA" σε τηλεφωνική σύνδεση από τη Βουδαπέστη και αρχικά μίλησε για την έκπληξη που του είχε γίνει για να παραλάβει το βραβείο από τον Σακίρι: "Ναι είχα σοκαριστεί πολύ, είναι τιμητικό να σε ψηφίζουν συνάδελφοι σου ποδοσφαιριστές, Οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Πήγα να παίξω στο εξωτερικό για δύο χρόνια, γύρισα έτοιμος, δούλεψα σκληρά και ήταν ένα όνειρο ζωής για μένα αυτή η μεταγραφή".

Ενώ για το αν υπάρχει μια κομβική στιγμή στην περσινή καριέρα τόνισε: "Δεν θα το έλεγα αυτό, ο κόουτς Μαρτίνς και το κλίμα που υπήρχε στην ομάδα ήταν το σημείο κλειδί, πάντα ενωμένοι, ο ένας που έπαιζε για τον άλλο. Τους ευχαριστώ γιατί αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ".

Ενώ για το ποια συμβουλή ακούει καθημερινά: "Να σας πω την αλήθεια τα λόγια που ακούω πάντα είναι αυτά που με βοηθάνε περισσότερο, με σκληρή δουλειά να πετύχεις όσα θες". Και σε ερώτηση για το ποιοι είναι οι κολλητοί του πλέον στη Λίβερπουλ τόνισε: "Όλη η ομάδα ήταν φιλική μαζί μου. Με τον Σακίρι, τον Σαλάχ και τον Τιάγκο που είμαστε καθημερινά μαζί, συζητάμε περισσότερο, και οι τρεις τους είναι περισσότερο κοντά σε μένα".

Όσο για το που αφιερώνει το βραβείο του τόνισε: "Σίγουρα στην οικογένεια μου, σε όσους είναι δίπλα μου, στα σκυλάκια μου. Σε όσους με στηρίζουν καθημερινά και στους καλύτερους μου φίλους".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ