ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Η Βαλένθια διαπραγματεύεται με την Μπρέντφορντ για τον Κανός

Η Βαλένθια διαπραγματεύεται με την Μπρέντφορντ για τον Κανός
INTIME

Ο Σέρτζι Κανός έχει μπει για τα καλά στο μεταγραφικό στόχαστρο της Βαλένθια, με ρεπορτάζ από την Ισπανία να αναφέρουν ότι οι νυχτερίδες άνοιξαν δίαυλο επικοινωνίας με την Μπρέντφορντ για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Ισπανό μεσοεπιθετικό.

Μετά από τον δανεισμό του στον Ολυμπιακό στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν η Μπρέντφορντ υποδέχτηκε ξανά τον Σέρτζι Κανός, όμως μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του στο δυτικό Λονδίνο.

Οι μετοχές του 26χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού έχουν ανέβει και αρκετές είναι οι ομάδες που παρακολουθούν με ενδιαφέρον την περίπτωσή του, με ρεπορτάζ της "Superdeporte" να αναφέρει πως η Βαλένθια τον έχει βάλει στο στόχαστρο και επιθυμεί μάλιστα να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική της προσθήκη ενόψει της νέας σεζόν.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως οι νυχτερίδες διαπραγματεύονται ήδη με την Μπρέντφορντ για την απόκτησή του, από τη στιγμή που το συμβόλαιό του με την ομάδα της Premier League λήγει το 2024, με το οικονομικό να μην φαντάζει ως εμπόδιο ικανό για να μην ολοκληρωθεί το deal.

Σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει και η επιθυμία του ίδιου του παίκτη, αφού δεν επιθυμεί απλά να επιστρέψει στην πατρίδα του για να πάρει μέρος στην La Liga αλλά έχει σαφή προτίμηση στην Βαλένθια, που είναι η ομάδα για την οποία έχει δηλώσει πως υποστήριζε από παιδική ηλικία.

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ