UEFA

Η UEFA θα ερευνήσει την υπόθεση για τους Πολωνούς διαιτητές του ΑΕΚ - Άρης

Ο Πάβελ Ρατσκόβσκι
Ο Πάβελ Ρατσκόβσκι EUROKINISSI SPORTS

Η UEFA αναμένεται να ερευνήσει την υπόθεση για τους Πολωνούς διαιτητές, μετά τα όσα συνέβησαν πριν την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη.

Η UEFA θα ερευνήσει την υπόθεση για τους Πολωνούς διαιτητές του Άρης - ΑΕΚ και τα όσα συνέβησαν και οδήγησαν στην αλλαγή τους από τον αρχιδιαιτητή, Στίβεν Μπένετ.

Από τη μια υπήρξαν καταγγελίες ότι εθεάθησαν μεθυσμένοι στο αεροπλάνο και προκάλεσαν επεισόδιο με Έλληνες συνεπιβάτες, ενώ ο διαιτητής, Πάβελ Ρατσκόβσκι, μέσω δήλωσης που μοίρασε στα ΜΜΕ της Πολωνίας, χαρακτήρισε ψευδείς ειδήσεις τις αναφορές προς το πρόσωπο του και την υπόλοιπη διαιτητική ομάδα.

Η ΕΠΟ αποφάσισε να προχωρήσει στην αντικατάσταση τους και να ορίσει Έλληνα ρέφερι και συγκεκριμένα τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο, αλλά προφανώς το θέμα θα έχει συνέχεια, καθώς η αρμόδια επιτροπή της UEFA δεν πρόκειται να το αφήσει να περάσει... αναίμακτα.

Μάλιστα, αναμένεται να ζητήσει και το βιντεοσκοπημένο υλικό από το αεροδρόμιο που θα δείχνει τις κινήσεις τόσο των Πολωνών διαιτητών όσο και του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου που πήγε να τους παραλάβει και αναλόγως θα πάρει τις αποφάσεις της.

Από την ΕΠΟ πάντως προς το παρόν δεν έχουν κάποια ενημέρωση από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για το ζήτημα.

TAGS UEFA ΕΠΟ ΑΕΚ ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ