ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Η Τσίβας αγόρασε αντί 16 εκατ. ευρώ τον Πουλίδο"

"Η Τσίβας αγόρασε αντί 16 εκατ. ευρώ τον Πουλίδο"
Πουλίδο

Ο Άλαν Πουλίδο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσίβας, η οποία τον αγόρασε 16 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό. Αυτό αναφέρεται σε ρεπορτάζ της έγκυρης γαλλικής εφημερίδας "Lequipe".

Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν ο Άλαν Πουλίδο συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Αν, μάλιστα, λάβει κανείς υπόψιν τα δημοσιεύματα σε Μεξικό και Γαλλία, ο Μεξικανός επιθετικός επιστρέφει στη χώρα του. Σύμφωνα με την "Lequipe", ο διεθνής φορ αγοράστηκε από την Τσίβας αντί 16 εκατ. ευρώ.

"Η Τσίβας αγόρασε αντί 16 εκατ. ευρώ τον Πουλίδο"

Σε περίπτωση που επαληθευτεί η πληροφορία, μιλάμε για ένα εξαιρετικό deal εκ μέρους των Πειραιωτών. Για την ακριβότερη μεταγραφή μεξικανικής ομάδας. Για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή και την Τσίβας υπάρχουν ρεπορτάζ και στο Μεξικό. Όπως για παράδειγμα στη μεξικάνικη έκδοση του ESPN .

"Η Τσίβας χρειαζόταν να φέρει παίκτες... ονόματα. Όχι τόσο από άποψη καριέρας, αλλά στην περίπτωση του Πουλίδο ήταν η κόντρα του με την Τίγκρες" αναφέρεται. Μάλιστα οι Μεξικάνοι γράφουν ότι ο Πουλίδο πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στη Μαδρίτη. Ο πατέρας του Πουλίδο, ανέφερε:

"Για εμάς θα ήταν ό,τι καλύτερο να είναι κοντά μας. Αλλά ξέρουμε ότι και στην Ευρώπη εκπληρώνει το όνειρό του. Ελπίζουμε να γίνει ό,τι είναι καλύτερο για όλους". Ο Άλαν Πουλίδο φόρεσε 17 φορές τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ σημείωσε 7 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ