ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Η Τσέλσι είναι μακράν ο χειρότερος εφιάλτης του Γκουαρδιόλα

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League κόντρα στην Τσέλσι (29 Μαΐου 2021)
Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League κόντρα στην Τσέλσι (29 Μαΐου 2021) @ 2021 CARL RECINE/ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Σίτι απέτυχε να σηκώσει το πρώτο Champions League της ιστορίας της, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να γνωρίζει μία ακόμα ήττα σε παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι που έχει εξελιχτεί σε κάτι παραπάνω από κακό του δαίμονα.

Στον πρώτο γύρο της φετινής Premier League η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα επικράτησε 3-1 στο Λονδίνο της Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ όμως από τότε οι Λονδρέζοι είναι εκείνοι που χαμογελούν συνέχεια.

Ο λόγος βρίσκεται πιθανότατα στον πάγκο τους, αφού από τότε που ο Τόμας Τούχελ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των μπλε η ομάδα του έχει πανηγυρίσει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς κόντρα στην Σίτι σε ισάριθμες διαφορετικές διοργανώσεις.

Η αρχή έγινε με την επικράτηση 1-0 στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, ακολούθησε το 2-1 στο Μάντσεστερ για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος ενώ το κακό για τους πολίτες τρίτωσε το βράδυ του Σαββάτου (29/5) όταν έχασαν με 1-0 από τους Λονδρέζους στον τελικό του Champions League.

Για τον Πεπ Γκουαρδιόλα μάλιστα το ρεκόρ απέναντι στην Τσέλσι είναι ακόμα χειρότερο καθώς πρόκειται για την ομάδα από την οποία έχει υποστεί τις περισσότερες ήττες στην προπονητική καριέρα του (8), με τους μπλε να γίνονται μάλιστα μόλις η τρίτη ομάδα μετά από τις Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ που πήρε τρεις σερί νίκες απέναντι σε ομάδα που καθοδηγεί ο Καταλανός.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ CHAMPIONS LEAGUE ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ