ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ

Η Τράμπζονσπορ θα κάνει την Παρασκευή μια τελευταία προσπάθεια να κρατήσει τον Μπακασέτα, σύμφωνα με τη Fanatik

Trabzonspor's Anastasios Bakasetas, left, celebrates his goal as Monaco's Myron Boadu looks on during the Europa League group H soccer match between Monaco and Trabzonspor at the Stade Louis II in Monaco, Thursday, Oct. 6, 2022. (AP Photo/Daniel Cole)
Trabzonspor's Anastasios Bakasetas, left, celebrates his goal as Monaco's Myron Boadu looks on during the Europa League group H soccer match between Monaco and Trabzonspor at the Stade Louis II in Monaco, Thursday, Oct. 6, 2022. (AP Photo/Daniel Cole) AP

Κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα για το μέλλον του Τάσου Μπακασέτα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην Τουρκία, καθώς ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ θα συναντηθεί με τον εκπρόσωπο του αρχηγού της Εθνικής για μια τελευταία προσπάθεια να τον πείσει να ανανεώσει με την ομάδα της Τραπεζούντας.

Ο Τάσος Μπακασέτας έχει συνδεθεί έντονα με τον Παναθηναϊκό, μετά την έλευση του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο της ομάδας. Ο αρχηγός της Εθνικής μας έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με την Τράμπζονσπορ και σύμφωνα με τη Fanatik, ο πρόεδρος της ομάδας Ερτορούλ Ντογκάν θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια να τον πείσει να ανανεώσει σήμερα (29/12) σε συνάντηση που θα έχει με τον εκπρόσωπό του.

Σε περίπτωση που ο 30χρονος μεσοεπιθετικός απαντήσει (ξανά) αρνητικά, τότε οι προτάσεις που θα φτάσουν για την παραχώρησή του θα εκτιμηθούν διαφορετικά, προκειμένου να μην τον χάσουν το καλοκαίρι, άνευ αντιτίμου.

Το εν λόγω ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι ο προπονητής της Τράμπζονσπορ, Αμπντουλάχ Αβτσί, είναι δυσαρεστημένος με την όλη κατάσταση και το μπαράζ δημοσιευμάτων που τον συνδέει με το τριφύλλι. Ο ίδιος πάντως δεν έχει τοποθετηθεί μέχρι στιγμής κάτι που επισημαίνει και η Fanatik.

TAGS ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ