ΤΟΤΕΝΑΜ

Η Τότεναμ θέλει να κάνει τον Φάτι την πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας της

Barcelona's Ansu Fati celebrates after scoring his side's fourth goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Sociedad and Barcelona at the Reale Arena in San Sebastian, Spain, Sunday, Aug. 21, 2022. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Barcelona's Ansu Fati celebrates after scoring his side's fourth goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Sociedad and Barcelona at the Reale Arena in San Sebastian, Spain, Sunday, Aug. 21, 2022. (AP Photo/Alvaro Barrientos) © 2022 ALVARO BARRIENTOS / AP IMAGES

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, η Τότεναμ θέλει να προχωρήσει στη μεταγραφή του Άνσου Φάτι. Ωστόσο, για να τα καταφέρει πρέπει να ξεπεράσει το ρεκόρ του Εντομπελέ για 62.000.000 ευρώ.

Ο ατζέντης του Άνσου Φάτι έχει λάβει το "οκ" από την Μπαρτσελόνα, ώστε να φέρει προσφορές. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτετ, η Μπάγερν και η Τότεναμ είναι υποψήφιες ομάδες για τον 20χρονο Ισπανό.

Ο Φάτι βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των σπιρουνιών και μάλιστα οι άνθρωποι του κλαμπ θεωρούν πως θα ταίριαζε γάντι δίπλα στον Χάρι Κέιν. Όπως αναφέρουν αγγλικά ΜΜΕ και αναπαράγει η Mundo Deportivo, η Τότεναμ θέλει να κάνει μεγάλη υπέρβαση.

Η ακριβότερη μεταγραφή των σπιρουνιών είναι ο Τανγκί Εντομπελέ για 62.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2019. Εάν η Τότεναμ προχωρήσει στην απόκτηση του Φάτι θα πρέπει να ξεπεράσει αυτό το ποσό.

Ο νεαρός Ισπανός έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα έως το 2027, ενώ τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 41 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις πετυχαίνοντας και επτά γκολ.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ