ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η τοποθέτηση Πογέτ και Δημητρίου για την έδρα της Εθνικής

-       (  / EUROKINISSI)
- ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε η ΕΠΟ για την αλλαγή σελίδας στην Εθνική ομάδα τόσο ο Γκουστάβο Πογέτ όσο και ο Παναγιώτης Δημητρίου τοποθετήθηκαν για το θέμα της έδρας της Εθνικής ομάδας.

Ένα από τα θέματα που απασχόλησαν τη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του Γκουστάβο Πογέτ ήταν η νέα έδρα της Εθνικής.

Τόσο ο Ουρουγουανός κόουτς, όσο και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου τοποθετήθηκαν για το θέμα δίχως ωστόσο να δώσουν μια ξεκάθαρη απάντηση.

Από την πλευρά του ο Γκουστάβο Πογέτ ανέφερε: "Είναι κομμάτι που δουλεύουμε, οι Έλληνες είναι παθιασμένοι για τον αθλητισμό, στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Το ξέρω καλά γιατί έπαιζα μπάσκετ μικρός. Θα ήταν καλό να αποδείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε εντός έδρας. Είναι κάτι που το συζητάμε, θέλω να έχουμε έξτρα ώθηση, δεδομένου ότι δεν παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο".

Ο κ. Δημητρίου τόνισε: 'Όταν έχεις καλή ομάδα, σε οποιοδήποτε γήπεδο και να αγωνιστείς κερδίζεις. Υπάρχει όμως η λογική για έδρα - καμίνι και ο κόσμος να είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές. Οπότε από τα γήπεδα που διαθέτει η Ελλάδα, θα έδινα προτίμηση στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, μετά το Καραϊσκάκης και στη συνέχεια το νέο της ΑΕΚ. Επαναλαμβάνω όμως ότι πιστεύω πως με καλή ομάδα μπορείς να κερδίσεις παντού".

Δείτε τη σχετική τοποθέτηση μετά το 28ο λεπτό του βίντεο.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ ΠΟΓΕΤ ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ